DMV körprov tips

DMV körprov tips

emot ett körkort är bara en bedömning bort efter att du har haft en tillfällig licens av något slag eller om du är licensierade uteslutande i ett främmande land. Institutionen för motorfordon förarprovet är en grundläggande bedömning av prestanda som du ställer ut din förmåga att korrekt och säkert sätt framföra ett motorfordon. Delta i prov av något slag kan vara stressigt, men att följa några enkla riktlinjer och att vara noga förberedd hjälper dig att klara DMV testet med lätthet.

Förberedelse

Practice. Så enkelt är det. Enligt Kalifornien DMV, "Minderåriga ska fylla 50 timmar bakom-ratten utbildning (10 timmar som krävs vid mörkerkörning) innan du tar ett körprov. " För vissa som kommer att räcka, men andra kan behöva mer praktik. Be en passagerare för att bedöma dina kunskaper enligt trafikreglerna, rätt körteknik och säkerhetsåtgärder. Om du inte är redo, omboka din test tills du är säker på dina förmågor. Liksom alla färdigheter, det kräver tid att bemästra.

Test Area och rutin

Bli bekant med området på din testwebbplatsen. Ring DMV och be om information om den drivande rutten. Om de inte kan ge dig en viss sträcka, kommer de att ge sannolikt en grundläggande beskrivning av rutin. Kör i området testwebbplatsen och ta del av utstationerade stoppskyltar, hastighetsbegränsningar eller andra egenskaper för att undvika överraskningar på testning dag

krav på fordon

Se till att din bil uppfyller alla krav DMV. Annat kommer din examinator inte låta dig testa. Kolla med din lokala DMV en fullständig lista över krav. Vissa stater kräver att bilen har två registreringsskyltar (fram och baksida). Andra krav är fungerande broms och signalljus, backspeglar, däck utan slitna fläckar, samt att arbeta säkerhetsbälten och nödbroms.

Vila och näring

somna tidigt kvällen innan testet så att du vaknar upp pigg och energisk. Äta en sund och balanserad frukost kan öka din energi och vakenhet och alltid kommer att hjälpa dig göra ditt bästa på ditt körkort.


Relaterade artiklar


terrängkörning ridning teknik
hur man gör en extra bilnyckel
hur du hittar den dimmer på en 1992 Dodge Dakota
Varför min bil rycker när växling?
Washington State krav för slirskydd
Delaware körtillstånd lagar
CDL krav i Minnesota
florida körkort klassificeringar
Hur länge ska jag sysslolös min turbo diesel innan du slår av tändningen?
hur man upptäcker om ett handikapp alluvial är fejk?