säkerheten för en 2006 Toyota Sienna

säkerheten för en 2006 Toyota Sienna

Enligt Toyota "Din säkerhet är det som driver oss," och från och med oktober 2010, är företaget investerar $ 1. 000. 000 en timme på att förbättra säkerheten i sina nya fordon. 2006 års Toyota Sienna, men en äldre modell, har flera säkerhetsfunktioner och har fått höga betyg i en lång rad säkerhetsföreskrifter provningar som utförs vid Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) och National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Funktioner

I 2006 års Toyota Sienna har flera säkerhetsfunktioner. Dessa inkluderar fyra hjul låsningsfria bromsar, automatisk avbländning backspeglar, avancerade uteplatser väska, däcktryck bildskärm och en bakre nackskydd.

Frontal Tester

NHTSA genomför en frontalkrock test, rollover test, och sida krocktest. Bilar med fem stjärnor ger mest skydd mot skador och bilar med en stjärna har minst. 2006 års Toyota Sienna fick fyra stjärnor för föraren fram och fem stjärnor för passageraren fram i frontalkrock testet. NHTSA genomför en rollover test för att mäta hur lätt en bil kan rulla över i en olycka och hur stabil den är. Bilen fick fyra stjärnor för detta test. Fordonet fick också fem stjärnor för NHTSA: s framsida och baksida krocktester.

Offset Crash Test

IIHS genomför en frontal offset krocktest, som bygger på en krasch hastighet av 40 miles per timme . Testet mäter den strukturella integritet i passagerarutrymmet, skaderisken och prestanda passagerare fasthållningsanordningen. 2006 års Toyota Sienna fick högsta betyg på "bra" för alla skadetyper samt för dess krasch betyg.


Relaterade artiklar


vad är en delad bromssystem?
om akuta väg kit
fordon säkerhetskomponenter
bilbarnstol säkerhet lagar
Hur man testar krockkuddar
hur man ändrar adressen på ett körkort i delstaten Colorado
hur man startar en körskola i Kalifornien
Texas barnstol lagar för truck campare
effekten av växel på gas körsträcka
hur man studera för en körprov online