olika typer av bromsspår en bil kan göra

olika typer av bromsspår en bil kan göra

en sladd varumärke definieras som ett däck märke på asfalt som produceras av ett däck som inte roterar. Bromsspår i allmänhet bleka i början och blir tyngre eftersom de fortsätter. De tre viktigaste däck bromsspår är acceleration märken, märken retardation och märken gir.

Yaw Marks

Yaw märken är det som blir kvar av ett däck som fortfarande rullar, men är samtidigt glider i sidled. De är alltid böjda och initierats av en styrinformationen. Om du kör för fort in i ett hörn du skapa en uppsättning gir märken. Yaw märken har tydliga strimmor, ränder eller streck inducerad som däcksidan dras över vägen. Dessa märken är rakt i riktning mot spinn, oftast parallellt med bilens axel.

Acceleration Scuffs

Om enheten däcken snurrar snabbare än fordonets hastighet, tunga brännmärken blir kvar på trottoaren vid inital punkt acceleraton och däcket revben Definition kan synas i mitten av avtryck.

Inbromsning Marks

Decleration märken uppstår när däcken snurrar långsammare än det fordon på grund av bromsning eller nedväxling. När ett fordon bromsar en större del av de fordon vikt överförs till ytterkanterna av framdäcken. Detta orsakar parallella axeln bromsspår att uttalas. Däckslitage och inflation spelar också en faktor i hur uttalas märket på däcket kommer att ligga på asfalten.

Imprint Marks

Imprint märken är inte precis bromsspår eftersom de inte uppstår när ett däck medar på asfalten-snarare att de är trötta spår. Dessa uppträder när en bil svänger av vägen eller kör om vatten eller lera och sedan däcken touch vägen och lämnar ett avtryck av däcket på asfalt.


Relaterade artiklar


körkort spel
Hur får man en hyrbil efter en olycka
Hur gör jag dra en resa släpvagn?
lagar om samgående trafik i Indiana
Michigan State lagar om golfbilar
hur man förebygger bil smog
Varför är krockkuddar viktiga?
parkeringsautomat regler i Chicago
Hur gör jag 90-graders parkera en bil?
hur man kör i en rondell