inte en polis måste säkerhetsbälte dig när du är i en polisbil?

inte en polis måste säkerhetsbälte dig när du är i en polisbil?

Poliser transport säkert brottslingar av olika anledningar. Incidenter kan sätta officerare och allmänheten i riskzonen i oförutsägbara situationer. Buckling brottslingar minskar riskerna för officerare och brottslingar, utan krävs endast i de stater med säkerhetsbälte lagar och i situationer som är säkra för tjänstemannen och den offentliga

Bilbälte Lagar

staten New Hampshire är den enda stat i unionen utan säkerhetsbälte lag för personer över 18 år. En fånge i New Hampshire är inte juridiskt måste bucklig. Var och en av de övriga 49 stater har primär eller sekundär lagstiftning som kräver användning av säkerhetsbälten, fästen. I stater med primär säkerhetsbälte lagar, inte bär bälte är en ticketable brott. Sekundära brott endast ticketable om föraren bryter en annan trafikregel som de dras över. Det är osannolikt att en officer skulle dras över för att inte buckling hennes fånge.

Bältesanvändning Officers

Ett vanligt klagomål uppstår när en fånge är skadad efter att en officer misslyckades med att säkra honom med säkerhetsbältet. Enligt Dr Darrell L. Ross, en internationellt erkänd tränare av polis, rättelser militären och privata säkerhetsföretag personal Ämne kontroll taktik, "Tjänstemän riktar att använda säkerhetsbälte vid transport av fångar men vissa situationer hindra det från att vara genomförbara. Handläggaren måste skydda sin egen säkerhet, och säkerheten för allmänheten först. "

utbildningspolitik

Rättsliga åtgärder utifrån transport tillbud bör direkt tjänstemän för att säkerställa att transport riktlinjerna följs och säkerhetsbälten används när det är möjligt. Enligt Dr Ross, "Utbildning för alla tjänstemän bör följa efter det att politiken utvecklas. "


Relaterade artiklar


släpvagn ljus regler
1998 m3 specifikationer
Hur DMV poäng arbeta på din färdregistreringen i Los Angeles Kalifornien?
lagar om samgående trafik i Indiana
hur man kör en manuell växellåda smidigt
Oregons förare försäkring lagar
Suzuki ds80 motorn information
hur man ändrar adressen på ett körkort i delstaten Colorado
regler för en Illinois förarens tillstånd
Hur får man en varning i stället för en biljett