hur man installerar ett århundrade Bravo SE 44620

hur man installerar ett århundrade Bravo SE 44620

The Century Bravo SE 44. 620 bilbarnstol fick en "mycket god" övergripande Betyg från Consumer Reports. Det klassas som "bra" för barn, "utmärkt" för småbarn använda, om fordonet den är installerad i har ankare tjudra kapacitet-"rättvis", om den icke-"mycket bra" för enkel användning och " utmärkt "för passa bil. The Century Bravo SE kan användas i en fram-eller bakåtvänd sätt, tillmötesgående spädbarn och småbarn lika. Installationen är ganska enkel och standardiserad

bakåtvänd Installation


1.
Justera talet Bravo SE bilbarnstol till "Luta dig tillbaka"-läget och lägga den i baksätet på din bil vänd mot baksidan.
2.
Trä säkerhetsbältet genom öppningen på bilsätet och spänne den.
3.

Tryck ner ordentligt i mitten av sätet eller sätta din knä i det för att komprimera den. Medan sätet i bilen är komprimerade i sätet, att sträcka bältet ordentligt.
4.
Vicka Århundradets Bravo SE bilbarnstol fram och tillbaka för att se det är ordentligt.
5.
Placera barnet i stolen, spänne honom, och kontrollera nivån justeringsanordningen. Hela bollen ska ligga i den gröna zonen. Detta kan kräva unbuckling säkerhetsbältet och försöka igen.

Framåtvända Installation


1.
Ställ dig Century Bravo SE 44. 620 bilbarnstol till upprätt eller semi -upprätt läge och placera den i baksätet på bilen framåt. Kontrollera att nivån justeraren är i position "One. "
2.
Lyft sittdyna och tråd bältet genom öppningen genom ett öppet sittunderlag att ge tillträde till bältet som du trär igenom. Buckle det.

3.
Använd ditt knä för att trycka ner ordentligt i mitten av sätet för att komprimera den och samtidigt dra spänt fast säkerhetsbältet.
4.

Dra bilbarnstolen framsidan till baksidan och vänster till höger för att se till att det är ordentligt. Bältet ska stanna ordentligt.
5.
Fäst underförankringsband krok till bilens ankare hårdvara och dra åt remmen för att sträcka.

tips och varningar


 • Det är certifierade bilbarnstol inspektörerna på många hälsodepartement, brandstationer och andra offentliga platser tjänst som kommer att inspektera installationen av din bilbarnstol att se till att det är ordentligt bucklig i. Denna service erbjuds till allmänheten för att se ditt barn är så säkert som möjligt när de reser.


 • Relaterade artiklar


  säkerhetsbestämmelser i en bil
  hur du låser dörren på en mazda hastighet 6
  hur man gör en u-sväng
  skolbuss säkerhet fakta
  Hur får man en dubblett titel från Florida
  hur det ska skydda dig i trafiken domstol med en åklagare och ingen jury
  Hur får man en licens för golfbilar
  michigan bil titel lagar
  hur man dra en Dodge Caravan
  Texas dot politik placera skyltar för lös boskap på motorvägen