hur man hittar ett släpfordon

hur man hittar ett släpfordon

Panik och ångest kommer definitivt ställa in om du går ut ur en närhet till så blir din bil är borta. Om du har bestämt det inte stulen, kan ha varit i strid i en stad parkering kod som du och därmed få den i beslag. Mer än sannolikt kommer affärsområdet anläggning där bilen bogseras från att kunna ge bogsera företags kontaktuppgifter. Om det inte kan det, finns det några metoder som du kan vidta för att snabbt hitta din bil

Du behöver:. .
Körkort
Försäkringspolicy kort.
Fordonets registreringsnummer.
VIN-nummer.


1.
Fråga vilka bogsering bolag det verksamhetsställe använder när bilarna är i strid. På så sätt kommer du har tillräckligt med information för att kunna kontakta dem, för att höra om ditt släpfordon.
2.
Besök stadens dragna hemsida fordon locator, eftersom de flesta städer har en. För att slå upp det dragna fordonet online, behöver du bilens VIN-nummer och /eller fordonets registreringsnummer.
3.
Kontakta stadens information hotline genom att ringa 311. Detta nummer är praktiskt om du inte vet ditt VIN eller fordonets registreringsnummer bort handen. Uppge namn, märke och modell, försäkring, bil år eller i vissa fall, ditt körkort antal, så att operatören kan hitta den exakta företag som beslagtas bilen manuellt.

Tips och Varningar


 • Om den stad där bilen var beslagtog inte har en 311 linje, bör du ringa den lokala polisstationen-inte 911 -. för att fråga om ett släpfordon bil


 • Relaterade artiklar


  däcktryck vs bärighetstal
  bil tips för bättre gas körsträcka
  Wisconsin Slirskyddet lagar
  hur man skapar ett kit nödsituation väg
  hur man kör med dåliga hjullager
  hur du ställer in en precision husdjur fordon barriär
  säkerhetsbältet säkerhetstips
  hur till låsa upp en bildörr när knapparna är låsta i
  körning kurs regler i Maine
  Syftet med bromsljusen