hur man hittar beslagtas fordon

hur man hittar beslagtas fordon

Du parkerade i fel parti, lämnade du din bil på en gata som staden är rengöring eller polisen fick tag på dig utan försäkringsbevis --- många skäl föreligger till varför din bil skulle tas i beslag, enligt Van Lingen. I vart fall känns det alltid som jobbigt att få bilen tillbaka, ofta eftersom du inte tycker att du förtjänar något fel i ärendet. Kom alltid ihåg när man försöker hitta din bil som din första prioritet är att få tillgång till din bil. Detta innebär uppför sig med alla människor du kommer i kontakt med förrän din bil är tillbaka.
1.
Leta efter en skylt på tomten eller gatan från där bilen var i beslag. Många gator och massor har tecken som tyder på för att ringa i händelse av uppdämning. Om det inte finns en skylt i partiet var du har parkerat, prata med de företag som partiet tjänar.
2.
Kontakta polisen om någon bogserade bilen och inga tecken som visar var dina Bilen bogserades. Använd ett icke-nödnumret. Ibland är bilar bogseras i fråga om en smitningsolycka eller gaturenhållning tjänster. Polisen föra register över dessa händelser och i allmänhet använder ett visst parti för varje incident. Om polisen beslagtagit din bil kan du skyldig staden medel för biljettförsäljning, polisen kommer att göra dig medveten om alla steg du behöver ta för att återfå innehav av ditt fordon
3
. . Om du fortfarande inte kan hitta din bil, öppna telefonboken till avsnittet "beslagta Lots", "Bogsering" eller en liknande post. Ring varje bogsering företag och lokala beslagta parti. Fråga dem om de tog bilen från fastigheten från vilket det bogseras.
4.
Om du fortfarande inte kan hitta din bil, kontakta polisen. Låt dem veta att din bil är försvunnen. File en stulen bil polisanmälan och kontakta ditt försäkringsbolag.

Tips och varningar


 • Även om situationen är frustrerande, kan du påskynda många delar av arbetet med att undanröja din kan från beslagta med lite vänlighet, skämt och ler för de människor som bogserade bilen. Ofta bogsering företag och polisen hanterar arga "kunder", använd så artighet och lättsinne att uppmuntra dem att hjälpa dig.


 • Relaterade artiklar


  fördelar och nackdelar med Båttrailers
  lagar för vinterdäck i Colorado
  hur man använder bilen för paketleveranser
  hur man betalar i Kalifornien förarens avgift licens återanställning
  hur man gör V8-motorer mer bränsleeffektiva
  hur man betalar en trafik biljett i Virginia
  Hur får man en varning i stället för en biljett
  de flesta stulna bilar lista
  specifikationerna för väskor Firestone luft
  hur du optimerar gas körsträcka