hur man flyttar en bil med tåg

hur man flyttar en bil med tåg

Transportera en bil från en del av landet till en annan kan kännas som en överväldigande uppgift. Använda ett tåg är ett transport alternativ. Det är dock ett begränsat alternativ. Enligt Vehicle transporter, tillåter de flesta godstågen inte enskilda personer att transportera sina privata fordon. Men om du vill flytta en bil från Washington DC området till Florida, kan du använda Amtrak Auto Tåg
1.
köpa en tågbiljett från Lorton, Virginia, till Sanford, Florida. Auto Train är inte en fristående tjänst, måste du vara en passagerare på tåget för att använda den. Du måste köpa en biljett för dig själv och sedan lägga på din bil biljettpris. Du kan köpa en biljett online eller du kan ringa Amtrak direkt.
2.
Organisera dina tillhörigheter. Amtrak erbjuder inte incheckat bagage service för Auto Train. Varje objekt som du vill transportera med dig måste stanna lagrade i ditt fordon. Du är dock tillåtet att ta två handbagage ombord. Bestäm vilka saker du kommer att lämna i bilen och vad som kommer att gå på tåget med dig.
3.
Ankomst vid tågstationen tidigt. På avresedagen måste du checka in minst en timme innan tåget är planerat att lämna. Om du transporterar en överdimensionerade fordon eller en motorcykel måste du checka in minst två timmar tidigt. Amtrak börjar godta fordon vid 11:30 Du måste anlända före den 2 PM om du transporterar en överdimensionerade fordon eller en motorcykel, 3 PM för vanliga fordon.
4.
ombord på tåget. När ditt fordon är checkat in, vänta på passagerarna stiger ombord för att börja. Det är en 17-timmars ritt från Virginia till Florida. Middag och frukost ingår i tågbiljetten.
5.
Ankomst och fortsätta resan. När tåget anländer i Florida, måste du ge laget en chans att lossa fordon. När ditt fordon är oladdat och hävdade, kan du fortsätta din resa och kör bil till där den behöver vara.

Tips och varningar


 • Var noga med att sätta fotolegitimation så att du kan hämta ut dina biljetter om du inte väljer att ha dem levererade till dig.
 • Endast stationerna i Lorton, Virginia och Sanford, Florida, erbjuder Auto Train service.
 • När du släpper tåget ut, lämna inte din bil larm aktiveras. Du kan sluta dränera bilens batteriet.


 • Relaterade artiklar


  ättling säkerhet
  arizona körkort krav
  regler för samgående på motorvägar
  förare tillståndskrav i Kalifornien
  Syftet med sway bar
  en jämförelse mellan scooter hjälmar till motorcykelhjälmar
  auto bränsle körsträcka verktyg
  hur du kan få min 95 Tahoe i 4 hjulsdrift
  Vilka är de Indiana motoriserade skoter lagar?
  hur du får din bil tillbaka från bogsera företaget