hur man får en motgång körkort

hur man får en motgång körkort

Om ditt körkort har varit återkallat kanske du kan ansöka om en motgång körkort. Kraven för beviljande av en motgång licens varierar enligt stat. Alla stater kräver att du bevisar att du skall köra för att stödja din familj. Umbäranden licenser är begränsade, så att du kan köra till och från arbetet och för familj skyldigheter, som att köra dina barn till och från skolan
1.
Följ kränkning som orsakade ditt körkort ska avbrytas. Om du inte följde med en trafik kallelse, betala böter eller biljett, kontakta då trafiken domstol i länet behörighet, och betala skuldbeloppet. Om fjädringen är på grund av bristande vision, då du kan lämna in en rapport från en synundersökning för körkort kontor. Om din avbryta du är anses vara osäkra bakom ett fordon, såsom att vara en vanliga trafik gärningsmannen (HTO) eller för bilkörning under påverkan (DUI), kan du bli tvungen att ta en avancerad kurs förare förbättring och passera en förarens test .
2.
Besök din lokala avdelning av motorfordon, och lägga fram två bevis på identitet, t. ex. ett födelsebevis och pass. Ett av de bevis på identitet måste visa ett fotografi.
3.
Fyll i alla obligatoriska ansökningsblanketten för en motgång licens, och returnera den till kontoret. Se till att hela formen är rätt ifyllda för att förhindra eventuella förseningar eller extra avgifter.
4.
Ge bevis för lidande, till exempel en sjuk familjemedlem som kräver att du kör honom till möten. Du behöver dokumentation av allt du gör gällande och lämnar kontoret med ett schema som inkluderar skolan eller arbetstid, aktiviteter Du måste komma på eller platser som du måste kunna köra till.
5.
lägga fram bevis du har betalat alla utestående böter och avgifter eller slutfört någon krävs körning kurser och prov.
6.
Betala avgiften för att få en motgång körkort, som varierar från delstat till delstat.


Relaterade artiklar


hur fly från bil i vattnet
Varför min bil rycker när växling?
parkeringsplats säkerhet
räddningsverktyg för en hybridbil
hur man kan förbättra gas körsträcka på en lastbil
defensiv körning kurser i Pearland, Texas
hur man kan stoppa när man kör en vanlig bil
missippi lagar för ridning terränghjulingar
Hur man monterar ett århundrade Bravo SE bilbarnstol
hur man bifoga en flagga på en skoter