hur man bogsera en lastbil husbil

hur man bogsera en lastbil husbil

En lastbil husbil håller din utrustning och sovrum i ett slutet själv enhet. Detta är effektivt tills du behöver för att dra en båt eller släpvagn med extra utrustning. Lyckligtvis är mest lastbilar utrustade för att hantera bogsering situationer med en dragkrok och kabelanslutningar för belysningen. Eftersom en lastbil husbil har begränsat synfält ut baksidan fönstren, blir det nödvändigt att ha stora backspeglar ut på lastbil för säkerhet och korrekt bogsering

Du behöver:
Borrmaskin
. Truck bogsera-mirror kit.


1.
Följ instruktionerna på trucken bogsera-mirror kit och installera speglar på båda sidor av trucken. Mäta avståndet du behöver för att borra hålen spegeln konsolen med måttband och ange speglarna på plats.
2.
Sätt dig i förarstolen och justera speglar så du kan se släp bakom lastbilen. Har en assistent hjälper dig med passagerarsidan spegel. Dubbelkolla speglarna och ditt siktfält för säkerheten.
3.
Övningsköra lastbil husbil med släp i släptåg. Kör till en stor och tom parkeringsplats och öva på tre punkter varv, säkerhetskopiera, svarvning och U-svängar. Få en solid känsla för lastbilen husbil under bogsera vikt.
4.
Ladda ditt gods på vagnen och öva igen med hela tyngden och nyligen begränsat synfält. Om möjligt, ställ en serie av väg stolpar ner för en hinderbana på parkeringen.
5.
Kontrollera alla anslutningar på släpet, och har en medhjälpare bekräfta alla släpvagn lampor arbeta.


Relaterade artiklar


hur ska läsa på DMV tillstånd test
bilbälte akut säkerhetsinformation
kanada fordonssäkerhet
hur du hittar den dimmer på en 1992 Dodge Dakota
Hur får jag ett Pennsylvania körkort med en out-of-state körkort?
Hur överför jag en California CDL till Colorado?
Vad bör en varvräknare läsa för att få bästa körsträcka?
inte en polis måste säkerhetsbälte dig när du är i en polisbil?
motorcykel kurser i Maryland
Tips för manuella transmissioner