hur får man en Texas svårigheter licens?

hur får man en Texas svårigheter licens?

A Minor's Begränsat körkort, mer allmänt känd som en svårighet licens beviljas Texas minderåriga baserat på nödvändighet. Minderåriga mellan 15 och 18 år kan ansöka om svårigheter med bevis för att det är nödvändigt på grund av en nödsituation, yrkesutbildning eller utbildning behöver. Bevis på att slutföra en förares utbildning kurs krävs förutom i nödsituationer, när en motgång kan beviljas tillfälligt och skall förnyas varje 60 dagar. Med en godkänd förarutbildning behöver umbäranden licens endast för förnyas årligen.
1.
Ansök personligen vid ett departement för allmän säkerhet kontor. Att verifiera identitet, fylla i ansökan och visa bevis på en förares utbildning kurs (utom i nödfall).
2.
Fyll i svårigheter licensansökan, även känd som DL-77 MRDL ansökan, som finns på nätet eller i någon Texas DPS kontor. Behörighet är baserat på en förteckning över godkända behov, inklusive ekonomiska svårigheter som kräver att den sökande enheten för att bibehålla hushåll, sjukdom i en annan familjemedlem som gör det nödvändigt för sökanden att köra bil eller delta i ett yrkesinriktat program som kräver att den sökande enhet att närvara.
3.
Gå alla former, och har en förälder eller förmyndare ger en signatur av samtycke.
4.
Skicka alla ansökningar och nödvändiga dokument till en Texas Department of Public Safety kontor. När du har godkänts, lämna tillstånd att slutföra processen och ta emot dina svårigheter licens.

Tips och varningar


 • Det kan ta upp till 30 dagar att behandla din ansökan svårigheter, eftersom det kräver godkännande. Du kommer att meddelas om en förhandling krävs eller om ytterligare information behövs. Kontakta din DPS kontoret om det har mer än 30 dagar sedan du sökt och du har ännu inte fått någon information.


 • Relaterade artiklar


  Hur går jag Ferrari körskola?
  hur man ändrar adressen på ett körkort i delstaten Colorado
  hur man rapporterar bilolyckor i Ontario
  hur man kör en manuell -95 Honda Civic
  problem med bilnyckeln fjärrkontroller
  ICBC-godkänd bilskolor
  skolbuss lagar
  specifikationer för bilen bogsering
  om akuta väg kit
  hur man handskas med väg Ragers