hur du tar bort punkter från körkortet

hur du tar bort punkter från körkortet

Punkter skall läggas till ett körkort för illegala handlingar som resulterar i en biljett. Dessa punkter är en negativ prägel på körkort och kan ta upp försäkringskostnader. Någon som får en biljett för fortkörning, förbi ett stoppat skolbussar, kör en röd lampa eller annat sätt bryter mot ett trafik-lagstiftningen måste poäng läggs till deras licens. Antalet poäng varierar beroende på brottet, alltför många punkter kan leda till ökade kostnader och minskade körkort privilegier
1.
Registrera dig för en defensiv förare kurs. Vissa stater tar bort punkter från körkortet om föraren tar en sådan kurs. Med en defensiv körning kurs oftast förhindrar annullering av försäkringar och en ökning av premierna.
2.
Registrera dig för ett peka-och-försäkring minskning kurs. Denna kurs är utformad för att hjälpa förare lägre försäkringskostnader och kan ta bort upp till fyra poäng från en körkort.
3.
Inte erkänna sig skyldig och begära en domstol rättegång. Med denna rutt skickar ansökan till en trafik domstol, där en överträdelse måste bevisas. Om särskilda skäl är inblandade, t. ex. en fortkörning biljett där hastighetsbegränsningar ändra eller passerar en skolbuss som inte har en stoppskylt ut, kan ärendet har inte tillräckligt med bevis för att bevisa påståendet. Domstolen kommer att ta bort poäng om svaranden finns "icke skyldig" av avgifterna.


Relaterade artiklar


elbilar och säkerhet
hur man kan kontrollera en status registreringsskylt
Kalifornien DMV olycksrapportering
typer av körkort i Kalifornien
snökedjor installera på ’99 jeep
hur man tråd en släpvagn anslutning till bil
hur man dra en Dodge Caravan
hur du kan få säckar med sand i bakluckan på framhjulsdrivna fordon
hur man skapar kaos på motorvägen
reglerna för att reparera däck