böcker om att köra & mobiltelefoner

böcker om att köra & mobiltelefoner

En studie som hölls vid University of Utah 2006 jämfört rattfyllerister med nyktra förare på mobiltelefoner, resultaten av studien visade att förare med telefoner var lika farligt som fyllon bakom ratten . Trots den inneboende faran för att köra samtidigt som man talar i mobiltelefon, fortsätter denna praxis. Flera böcker har skrivits med uppgifter om de faror körning och prata.

"Mobiltelefoner och bilkörning"

Släppt från Greenhaven Press, "Mobiltelefoner och bilkörning" av Stefan Kiesbye tar en titt på sambandet mellan de två områdena . Boken gräver i ämnet från flera perspektiv. Lämpligt för unga vuxna och vuxna, är boken 128 sidor lång. Det finns massor av källor för ytterligare forskning om mobiltelefoner och bilkörning. Boken är en del av Greenhaven Press Det handlar serien.

Mobiltelefoner och bilkörning "

Släppt av Nova Publishers 2006," Mobiltelefoner och bilkörning "diskuterar lagar utvecklas på grund av de möjliga följderna av bilkörning med en mobiltelefon. Den delar lagstiftning stat efter stat och jämför ämnet med rattfylleri.

"Det är ingen slump: den verkliga historien bakom Meningslösa dödsfall och skador på våra vägar"

"Det är ingen tillfällighet: den verkliga historien bakom Meningslösa dödsfall och skador på våra vägar" börjar sin resa till mobiltelefoner och bilkörning av börjar med de säkerhetsföreskrifter som håller förare och passagerare säker. Sedan gräver man till området för distraktioner som mobiltelefoner. Publicerad på Lulu. com, skrev Lisa Lewis 304-sidiga bok.


Relaterade artiklar


hur man rapporterar osäkra fordon i New Jersey
hur du hittar din körning historia
hur man installerar en bakåtvänd stol barn bil med spärr
hur man gör en 3-punkts tur
nackdelar med en provisorisk körkort
hur man använder photoblocker spray registreringsskylt
viktig orsak till motorcykelolyckor
Hur gör jag en Hit & Run rapport bilolycka i Kalifornien?
bilolycka fakta i Kanada
hur man kör med slitna stötdämpare & Struts