Var kan jag gå för att ta testföraren skicklighet i Detroit?

Var kan jag gå för att ta testföraren skicklighet i Detroit?

Förbi ditt körkort är nödvändigt för att erhålla en licens i Michigan. Testet bedömer din körförmåga och kunskap, och om du skulle vara en säker förare om det beviljas en licens

man ska gå

i Michigan, är all körning flygprov administreras via privata, tredje parts agenturer. För att lokalisera ett godkänt organ, har av utrikesdepartementet en lista på deras hemsida (se Resurser). Potentiella organ inkluderar förare skolor, vuxenutbildning och även privata gymnasieskolor.

Hur förbereda

Var noga med att använda ett fordon för provet som är i gott skick. Dålig utrustning eller skadade säkerhetsfunktioner kan göra fordonet inte berättigar till testning. Dessutom, se till att studera din körning bruksanvisning noga för att lära sig trafikreglerna, och få så mycket praktik bakom ratten som möjligt med en redan godkänd förare.

Överväganden

Om du behöver särskild anpassning för att ta provet, informera testcentret i förväg. Särskilda arrangemang kan behöva göras om du har nedsatt hörsel, eller behöver en översättare eftersom din modersmål är ett annat än engelska.


Relaterade artiklar


hur att parkera en bil på en parkeringsplats
om bilbarnstolar
husbil säkerhetsbälte lagar
hur långt isär ska den drivande kottarna vara?
Oregons förare försäkring lagar
förare tillståndskrav i Kalifornien
hur man startar en 2002 Nissan Sentra
Tips för förarens tillstånd test
hur du spårar ett antal registreringsskylt
Hur får jag ett Pennsylvania körkort med en out-of-state körkort?