2007 Chevrolet påminner

2007 Chevrolet påminner

Chevrolet har länge varit en av de stora producenterna av bilar i USA och resten av världen. Chevrolet bilar har kontinuerligt tillverkats, uppgraderas och ändras från år till år. Det har varit påminner i samband med varje tillverkningsår, däribland flera under 2007.

Elsystem

I augusti 2008 var ett återkallande placerad i över 850. 000 2007 Chevrolet fordon, inklusive Escalade, Avalanche, Silverado, Tahoe, Suburban och flera andra. Alla dessa fordon har skapats med en felaktig uppvärmd torkar-och spolarsystem. Kretskortet i samband med spolarvätska värmaren var benägna att ha en kort, vilket kan orsaka styrkretsdiagram tråd överhettas. Detta resulterade i elektriska felfunktioner, rök och lukt från den överhettade elektriska system. Alla påminde kretskort ersattes med ett nytt kretskort.

Corvette Tak

I 202C ett återkallande skedde till taket på Corvetter tillverkade av 2005 till 2007. Problemet, som inkluderade mer än 22. 000 Corvetter, låg i limmet mellan ramen och takluckan. En liten separation kan ske, som orsakade knäppande ljud och vind, dålig passform och takluckor rörelse. De fattiga montering gjorde även vattenläckage mer sannolikt. Om separationen fortsatte, kunde panelen lossnar från sportbil, utsläppande förare i närheten löper en ökad risk för en krasch. Alla erinrade fordon hade tidigare självhäftande bort och ersätts med ett icke-defekt lim.

Felaktig Etiketter

Federal Motor Vehicle Safety Standards se till att alla fordon som tillverkas kommer med rätt delar och korrekt märkning. Ett återtagande av 3. 227 Colorados uppstått på grund av underlåtenhet att korrekt märkning av däck certifiering fälgen beteckning. Certifieringen innehåller information om rätt däcksdimension och de belastningar vikt att däcken kan bestående. Problemet kan leda till felaktiga belastningar på däcken eller felaktig hjuldimensioner installeras, vilket ökar risken för en krasch. För att råda bot på problemet, kunde återförsäljarna tillämpa en ny etikett, eller en ny etikett kunde skickas till ägarens hem med monteringsanvisning.


Relaterade artiklar


hur man kör dubbla pinnar
bälteskudde riktlinjer
snökedjor bruksanvisning
hur man byter stulna texas förare licenser
körkort spel
bör jag byta ett lock eller ett stötfångare efter en kollision?
vad är syftet med CV-leden?
Richard Petty bilskolor
hur man bromsar med en växelspak
hur ofta du bör kontrollera speglar när du kör?