sandsäckar för pickup vikt

sandsäckar för pickup vikt

Pickup bilar är i underläge under farliga väder på grund av dragning. Pålning sandsäckar i flak är ett säkert sätt att lägga vikt, dragkraft och öka förmågan att sluta. När det gäller andra förare kommer sandsäckar välter inte ut eller blir luftburna

Vikt nackdel Trucks

pickup bilar har en stor vikt, vilket ger dem en längre tid att komma till ett helt. Denna vikt är också ojämn och ojämnt fördelad. När flatbädden är tom, är tyngre slutet av lastbilen fronten, lämnar ljuset slut för att driva tyngre. Detta resulterar i pilflykten särskilt i halt väglag, kan en orsak sandsäckar vara särskilt viktigt för säkerheten. De hjälper balansera vikten av fordonet.

Läge

vara mest effektiva, placera sandsäckar över toppen av hjulet brunnar och bakaxel flatbädden att hålla dem på plats och undvika att växla och rörelse. Ju mer vikt över bakhjulen, blir bättre balans mellan de fyra totala hjul på fordonet.

mängd vikt

Det finns inget bestämt, standard i vikt i sandsäckar bör du lägga till botten av din pickup. Spela efter gehör genom att lägga till lika stora delar och sedan testa körning. Lägg vikt gradvis och i jämn fördelning. Du kan även hänvisning bilens handbok för den högsta tillåtna vikten kapacitet att hjälpa uppskatta storleken för att lägga till utan att hindra körning kapacitet.


Relaterade artiklar


Kalifornien motorcykel ansiktsmask lag
Varför ska folk använda säkerhetsbälte i bilen?
hur man ansöker om en motgång körkort i Florida
dot’s stötfångare föreskrifter
trafiksäkerhet program
hur man hittar det antal poäng på en drivande rekord i delstaten Florida
hur man byter stulna texas förare licenser
hur man får en ORV tillstånd i Maryland
hur du begär föraren poster i person vid Texas UP
historia av bilar säkerhetsglas