lista med 5-stjärniga betyg fram & bilar sida

lista med 5-stjärniga betyg fram & bilar sida

När du köper en bil, konsumenterna vill veta om man kliver in i något säkert och pålitligt. Det amerikanska Department of Transportation gör bilköp enklare genom att släppa årsrapporter krocksäkerhet. Rapporterna ränta varje större märke och modell i termer av hur den hanterar fram-och sidokollisioner, och hur troligt bilen kommer välta i en olycka. Den säkraste bilar är de som får ett övergripande fem stjärnor.

2011 BMW 5-serie

BMW: s kan sträcka en bank, men Department of Transportation gav 2011 5-serie fem stjärnor i sin krocksäkerhet rapport. Bilen fick fem stjärnor för sidokollisioner, fem stjärnor för de små sannolikheten för rullande över och fyra stjärnor för frontalkollisioner.

2011 Hyundai Sonata

Hyundai Sonata är billigare än BMW 5-serie, men det kommandon ett mycket liknande säkerhetsrapport. Fyra stjärnor för frontalkollisioner tillsammans med två fem-stjärniga betyg för sidokollisioner och välta. Om du väljer att köpa en 2011 Hyundai Sonata, se till att du ber om en "senare release" version av bilen. Den första modellen av 2011 Sonata har inte fått ett femstjärnigt totalpoäng.

2010 Acura RL

Trots att endast två 2011 bilmodeller fick fem stjärnor rapporter finns det gott om fem började betygsatt bilar i 2010 klassen. Den 2010 Acura RL fått fem stjärnor rapporter i alla de tre stora kategorier, vilket gör det till ett utmärkt val för den säkerhetsmedvetna.

2010 Audi S4

2010 Audi S4 är en annan 2010 års modell som befallde en perfekt säkerhetsöversyn . Detta personbil var kraftigare både i fråga om hur det hanteras framifrån och sidokollisioner. 2011 års Audi S4 har inte fått så höga betyg som 2010.

2010 Chevrolet Silverado

Många pickup bilar lider av en låg poäng på sannolikheten för att välta vid en kollision. 2010 års Chevrolet Silverado, dock fick fem stjärnor i front och sidokollisioner, och en fyra stjärnor för vältning. Vid sidan av 2010 Dodge Ram var Silverado den högsta poäng pickup, tjänar ett femstjärnigt totalpoäng.


Relaterade artiklar


2001 ford påminner
hur man kör en manuell uppförsbacke
hur man lär sig vägmärken och trafikregler
West Virginia CDL krav
hur spännet upp ett litet barn
bil strålkastare specifikationer
hur du spårar ett antal registreringsskylt
Hur får jag ett körtillstånd i Colorado?
Hur får jag på en avbetalningsplan för att betala av min trafik biljett i Washington?
Hur fungerar en Slim Jim arbete?