hur man hanterar en liten traktor

hur man hanterar en liten traktor

Traktorer gör livet mycket enklare för människor som bor och arbetar på gårdarna. Din traktor gör det mycket lättare för dig att plöja fälten. Du kan också använda den för att flytta balar av halm och hö över stora avstånd utan att bära dig själv. Att köra en liten traktor kan också vara roligt och enkelt. Om du lär dig att köra en traktor för första gången, har någon med erfarenhet hjälpa dig. Försök inte att driva en traktor för första gången helt ensam
1.
Kontrollera att lufttrycket, olja och vatten nivåer är alla där de ska vara på din traktor. Börjar med dessa snabba säkerhetskontroller kan hindra dig från att skada din traktor eller komma in i en olycka senare medan du kör.
2.
Titta över traktorn och se till att du förstår, där alla kontrollerna är och vad de gör innan du börjar med att köra. Du vill inte få panik senare och glömmer hur man skär motorn eller broms.
3.
dig i förarsätet och justera sitsen till en bekväm position för dig. Du bör justera stolen så att du kan nå ratten, gaspedal, koppling och broms ungefär som du skulle i en normal bil. Spänn fast säkerhetsbältet, om din traktor har en.
4.
Frigör parkeringsbromsen på din traktor. Steg ner på kopplingen och bromsen. Starta motorn och sätta traktorn i växeln. Sedan försiktigt bort foten från kopplingspedalen samtidigt som traktorn del gas samtidigt. Din traktor ska börja röra sig långsamt framåt.
5.
Inte köra din lilla traktor i branta stigningar, sluttningar eller jordvallar. Detta kan orsaka din traktor till välta, vilket kan vara en olycka med dödlig utgång för dig.
6.
Alltid köra din traktor långsamt. Detta är säkrare för både dig och maskinen.
7.
Låt motorn gå på tomgång några minuter för att svalna innan du stänger av din lilla traktor av. Glöm inte att sätta parkeringsbromsen igen.


Relaterade artiklar


North Carolina DMV regler
hur du aktiverar Bluetooth i en Nissan Altima
järnvägssäkerhet regler
om billås
dot’s stötfångare föreskrifter
hur man bokar din körning teoriprov
washington DMV licensförnyelse krav
Pennsylvania lagar för att köra ATV på väg
om säkerhet koner
om dimma utan spray