hur du fyller i formulär automatiskt kropp olycka

hur du fyller i formulär automatiskt kropp olycka

Hårt väder, körning på natten eller en brist på uppmärksamhet kan orsaka en trafikolycka. Efter en olycka, kontroll för skador och ringa sjukvårdare, om nödvändigt, följs ofta av att fastställa skada som de fordon inblandade i olyckan. Lagstiftning krävs drivrutiner för att rapportera olyckor när de inträffar och om skadorna är betydande. I Oregon, till exempel, måste föraren rapportera en olycka om skadan är över $ 1,500. I Kalifornien måste förarens rapport en olycka om skadan är över $ 500. Beloppet varierar mellan stater. Oavsett ditt tillstånd kräver, kommer det sannolikt att kräva att fylla i ett formulär auto organ olycka

Du behöver:.
Auto form olycksrapport
Pen.


1.
Samla så mycket information om olyckan som du kan när den inträffar, inklusive namn och emblem Antal svarande poliserna, om tillämpligt. Anteckna antalet bilar inblandade och fabrikat, modell och färg på varje bil. Observera om bilarna var rörliga eller parkerade och all trafikantinformation. Observera placeringen av bilar efter olyckan. Observera tiden och vädret på dagen för olyckan. Samla information om varje drivrutin, inklusive körkort, telefonnummer, adress och försäkringar information.
2.
Skriva ner informationen om olyckan på raderna som finns på blanketten. Auto kropp olycka former har vanligtvis linjer för varje förarens namn, adress, bil och försäkringar information.
3.
Markera rutorna på blanketten som de tillämpas på olyckan. Kaliforniens form, till exempel, har rutor gör det möjligt för reportern att kontrollera detaljer om olyckan, t. ex. om bilen var parkerad, stoppade i trafiken eller i rörelse.
4.
Rita en bild av olyckan om formuläret ger ett utrymme för ett diagram. Rita den ungefärliga placeringen av fordon vid tidpunkten för olyckan. Märk diagram med information såsom gatunamn och bilar inblandade.
5.
Beskriv på blanketten olyckan skador på bilar och rapportera eventuella uppkomna skador. Rapport endast de faktiska omständigheterna, inkluderar inte åsikt eller spekulation på blanketten
.


Relaterade artiklar


problem med Ford F250 diesel
ättling säkerhet
tonåring körning problem
förteckning över fordonstyper dra kapacitet betyg
att minska växthusgaser från bilen
Manitoba regeringen fordonssäkerhet
Ohio moter skoter lagar
hur man kan studera för g1 i Ontario
säkerhetstips för att minska tankfartyg kraschar lastbilen välter
hur man kör en vanlig bil