enkla sätt att låsa upp en frusen lås bildörr

enkla sätt att låsa upp en frusen lås bildörr

Om du bor i Snowbelt eller något område där snö eller is hagel ner skoningslöst, och du parkera din bil utanför, är chansen att du kommer att konfronteras med den besvärliga ett fruset dörrlås.För att förhindra fryst låser bildörren kräver lite uppfinningsrikedom: parkera bilen så att din förarsidan ansikten solen, parkerar i ett garage och spraya avisningsmedel i slutet av varje dag för att förhindra att låset fryser senare.

avisningsmedel

Det bästa sättet att frigöra låset bildörren är att köpa en avisningsmedel från en hårdvara eller bilverkstad. Spraya avisningsmedel i låset. Vänta några minuter, och sedan spraya igen.Håll avisningsmedel i din plånbok, väska eller rockficka. Lämnar avisningsmedel i bilen handskfacket när luckan låset fryser hjälper inte ditt syfte.

Ljusare /Match

Använd en tändsticka eller tändare för att värma din bilnyckel i några sekunder. Sätt i nyckeln i den låsta bilen dörrlåset flera gånger, värme nyckeln varje gång innan du sätter i det. Denna process tar några minuter för att smälta isen i din dörr, men till slut kommer du att kunna öppna låset.

hårtork

Använd en hårtork och blåsa varm luft i låset att frigöra dörren. Du sannolikt kommer att behöva en elektrisk kabel praktiskt att släpa på din bil. Detta är ett omständligt alternativ, men det är en som fungerar.

Tummen

kroppsvärme avges av din egen hand kan användas för att långsamt smälta isen på bilen dörrlås. Placera tummen på den frusna bildörren lås. Värmen från din tumme hjälper lossa den frysta facket om slussen. Detta kan också ta ett tag att se resultat, men om du inte har andra alternativ, detta är en ändamålsenlig lösning.


Relaterade artiklar


Hur sparar jag på gas inköp?
hur man kan beräkna tid fordonet stannar
Hur man knyter något till taket på en Subaru Forester
släpvagn ljus regler
Hur passar jag tre bilbarnstolar i en 2002 Honda CR-V?
faror av krockkuddar
hur att överföra en Jeep Liberty i fyrhjulsdrivna
Hur förbättrar jag den gas körsträcka på en Toyota Prius?
när är krockkuddar tänkt att fungera?
Hur använder jag 3100 Magellan GPS?