barn bilbarnstol lagar i Ohio

barn bilbarnstol lagar i Ohio

bilbarnstolen säkerhet lagar varierar från land till land. I Ohio, lagarna är relativt konservativ. I några länder har barn får åka utan bälteskudde när de når en ålder av 4. I Ohio, bilbarnstol lagar är strängare.

Riktlinjer

Ohio Department of Public Safety ger information om bilbarnstol säkerhet. Barn som är i åldrarna 1 och 4 och väger mellan 20 och 40 pounds kommer åka i en framåtvänd stol med sele.

frihetsgrader

Sitsen bör vara tillräckligt säkra så att den inte kommer att röra sig mer än 1 cm i sidled eller framåt. Att bältet ska vara på eller över barnets axlar, och att de ska ligga plant och skönt på barnet, enligt Ohio Department of Public Safety.

Nästa steg

Enligt Ohio. gov "från och med 7 oktober, är 202C Ohio barn skyldiga att använda bälte-positionering bältesstolar när de växer ur sina bilbarnstolar (vanligen vid 4 års ålder och 40 pounds) tills de är 8 år gammal, om de inte är minst 4 meter 9 inches tall . "

Påföljder

Någon som i strid med bilbarnstol lagar gör sig skyldig till en mindre förseelse och kommer att bötfällas mellan $ 25 och $ 75 för ett första brott. Eventuella böter juveler" skall översändas till kassör i staten för insättning hos barnet Highway Safety fond "enligt den Ohio koderna 4511,81. Om gärningsmannen fångas med mer än ett barn som åker utan bilbarnstol samtidigt på samma dag på samma plats, kommer brottet anses endast en enda överträdelse. Om gärningsmannen är en upprepning gärningsmannen, är han skyldig till en fjärde graden förseelse.


Relaterade artiklar


Lexus bilbarnstol installation
hur du begär föraren poster i person vid Texas UP
säkerhetsrisker för pensionärer körning
handikapparkeringsrutor krav i Idaho
North Carolina skyddsronder krav
hur man flytta en 98 Chevrolet Camaro Z28
Big Bear snökedjor krav
hur man gör en dyna bilbälte
vad är georgia lag för katalysatorer?
sig att köra en automatisk bil