Hur sköter jag om en ny pudel valp?

Hur sköter jag om en ny pudel valp?

Liksom flesta hundraser, pudel valpar behöver en sund kost och massor av socialisering. Men pudlar har även särskilda grooming behov och kräver täta motion. Helst ska du förbereda din pudel innan föra honom hem

Utrustning

Du kommer att vilja köpa ett antal poster i förväg. Välj en låda som passar din pudel storlek. Du behöver också filtar, koppel och halsband, massor av leksaker, mat och vatten rätter och ett utbud av mat valpen har redan ätit.

Grooming

Pudel valpar har mycket tjocka lager. Du måste borsta din hund dagligen. Valpen kommer också att behöva se en professionell pälsvårdsspecialist varannan månad för att undvika tovigt och trassligt hår. Hantering valpen ofta kommer att hjälpa honom att anpassa sig till dig och trimmar.

Motion

Pudel valpar är aktiva och behöver daglig motion, helst långa promenader. Valpen kommer också att dra nytta av en mängd olika leksaker samt interaktiva perioder leka med dig. Poodles är en intelligent ras och om det inte anges leksaker för lek de sannolikt kommer att spana ut mindre önskvärda substitut på egen hand.


Relaterade artiklar


hur reparera en Toyota Prius Keyless fjärr snabbknappen
Hur ändrar jag körkort tillbaka till ett flicknamn i Illinois?
Vilken kraft ger hjul grepp genom att hjälpa dem grepp vägen?
Hur får jag på en avbetalningsplan för att betala av min trafik biljett i Washington?
hur man kör i dimma
North Carolina förare utbildning regler
hur till låsa upp ett bälte Honda plats
defensiv körning färdigheter
hur man bogsera med en minivan
hur man kör en bil med växelspak (manuell) växellåda