American Racing tips

American Racing tips

Genom åren har racing blivit en av de mer populära typer av sporter i USA. Visst är det varje förare har som mål att komma ut de bästa och avsluta den snabbaste för varje lopp. I alla race-bil tävlingar, inte seger inte enbart lita på föraren. Det beror också på hur tävlingsbilen har bibehållits och konfigureras. Följaktligen finns det flera tips förare kan ha nytta av i varvat upp sina resultat.

Tire Lufttryck

Lufttrycket i varje lopp-bilens däck väsentligt kan påverka bilens prestanda. Närmare bestämt påverkar lufttrycket betydligt däcken fjäderstyvhet. Till exempel kommer för mycket lufttryck gör det svårare för däcken att vända hörn, och en brist i lufttrycket gör det svårare att köra bil och ange kurvor. En viktig anmärkning genom, däck som används för racing behöver inte nödvändigt behöver en balanserad slitbanan. Snarare är det viktigt att testa bilen och som lufttrycket inställningar stödja dess prestanda bäst.

Compound Val

Arrangera förening inställningar av bilen är mer komplicerat än att få rätt lufttryck. I grund och botten anser sammansatta inställningen för däck förarens önskemål och vilken typ av spår där loppet kommer att bedrivas. Vanligtvis tar det testkörningar för förarna att hitta rätt förening valet att välja. Det finns några grundläggande steg förare kan vidta för att börja bestämma sin rätt sammansatta val. Att få rätt sammansatta urval inleds med tre typer av däck: mjuk, medium och hård. För fet och våta spår, prova att använda mjuka däcken. Använd medium däck när man kör på torr yta. Växla till hårda däck och se skillnaden. Att veta hur varje typ av däck är ett svar på en yta kommer att hjälpa en förare bestämma rätt sorts förening inställning för bilen. Om ytan har olika förutsättningar (torrt på ena sidan och vått på den andra) sedan kombinera miljö för både medelstora och mjuka däcken borde göra susen.

Magnetpulverprovning

Innan du går ut till ras, är det viktigt att kontrollera de delar av bilen. Ett sätt att upptäcka brister är genom magnetpulverprovning eller MPI. MPI är till hjälp vid bedömningen av om sprickor på ytan av de delar tyder på ett ännu större problem. För att genomföra MPI är järnpulver strös över den del som ska inspekteras. Efteråt är magnetisk kraft tillämpas. Om det är något fel, kommer järnpulver bara finns spridda. Men om det finns en brist, kommer järnpulver ackumuleras över till det drabbade området.


Relaterade artiklar


säkerhetsklassificeringar på bilar
hur man kan beräkna körsträckan mellan två orter
Texas dot politik placera skyltar för lös boskap på motorvägen
hur man fixar en blind fläck spegel
regler för fyrvägs stoppskyltar
hur du betalar på rörliga kränkningar
tekniker för att få köra bil
Big Bear snökedjor krav
instruktioner för att köra en 5-växlad fordon
hur man gör en ny Ford nyckel