2004 Chevy Impala påminner

2004 Chevy Impala påminner

Chevrolet Impala var först introducerades på marknaden 1958. Under 1960-talet och 70-talet förblev som en av de främsta valen för konsumenterna i full storlek bilmarknaden. År 2000 Chevy återinfördes Impala till marknaden som en medelstor sedan. 2004 års modell är en del av Impalas s 8: e generationen och är en av de tidigare versioner av uppståndna Impala. Som en del av sitt ständiga önskan att skydda sina konsumenter, flera 2004 Impala påminner inletts för att rätta till tillverkning problem.

färdbromsar

I juni 2004 inledde Chevy ett återkallande på Impala modeller på grund av ett problem på sin service bromsar. Några bilar släpptes ut på marknaden med felaktiga specifikationer på åtdragningsmoment på sin förstasida bromsok till styrspindeln fotbultarna. Om någon av bultarna fel, styra och bromsa problem kan resultera i en krasch. Detta minns potentiellt berörda 47. 991 enheter.

Bränsletrycksregulator

Några Impala bränsle tryckregulatorer släpptes på marknaden återkallades i mars 2007. Delphi bränsle tryckregulatorer har sålts utan en hållare och en O-ring för att fästa den. Ett fordon med denna defekt regulator kan läcka lite bränsle, vilket kan orsaka brand. Endast omkring 742 Impala enheter har möjligen drabbats.

Rattstången

I oktober 2008 ett återkallande släpptes om Dorman s styraxeln för Impala. Styraxeln säljs till några Impala ägare hade vissa problem med sin hållbarhet, det inre röret och det yttre höljet på axeln kan ha defekta svetsar. När svetsen ger i, kan en förare tappar kontrollen för att styra fordonet, vilket gör risken för en krasch mer sannolikt. Potentiella enheter som berörs av detta är cirka 3. 855.

Steering Knuckles

En annan Impala minns inleddes i februari 2009 på grund av defekta Dorman knogar utbytesratt. Den styrning knogar har sålts för reservdelar och uppmärksammades att bära en potentiell defekt i material och design. Den felaktiga knogar kan orsaka förlust av styranordningen som möjligen kan resultera i en krasch. Sammanlagt 979 enheter har potentiellt påverkas av denna återkallelse.


Relaterade artiklar


skäl att låsa en ratt
Montana körning lagar
hur man blir en defensiv körning instruktör i Maryland
hur du får din bil tillbaka från bogsera företaget
hur man gör bilnycklar tändning
hur fly från bil i vattnet
makt skoter säkerhet
hur man kör en manuell smidigt
hur man blir en back-seat föraren
hur ska läsa på DMV tillstånd test