vad är georgia lag för katalysatorer?

vad är georgia lag för katalysatorer?

Georgia lag kräver att alla utsläpp utrustning som installerats på ett fordon av en tillverkare fortfarande vara installerad och i drift för körning på Georgien allmänna vägar. Georgien tillåter undantag och tillägg i vissa fall

utsläpp lagen i allmänhet

Enligt Georgien lag är det olagligt för en fordonsägare att driva, eller tillåta att driva, hans bil, när tillverkarens utsläppsbegränsande anordningar har kontrollerats eller på annat sätt avtagit. Georgien hävdar de standarder som utfärdats av den nationella utsläppstak Standards Act.

Borttagning av enheten

Borttagning av en tillverkares utsläppsbegränsande anordning är tillåtna för reparation eller utbyte. Katalysatorn kan också tas bort om motorfordonet byggs om för att köras på naturgas, flytande petroleum, eller någon annan ändring som skulle minska utsläppen. Om en reparation har prövats utan framgång på en defekt utsläppsbegränsande anordning, får en bilist kunna få en reparation undantag, som tillåter undantag från utsläpp tester.

Finns undantag och tillägg

militära medlemmar, studenter, och en del företag kan få tillägg för ändamål föroreningar testning. Seniorer är också tillåtet ett undantag för bilar som är 10 års modell eller äldre, om fordonet i fråga är driven 5. 000 miles eller mindre under ett givet år.


Relaterade artiklar


Kalifornien CVC motorfordon PSL
hur du optimerar gas körsträcka
hur de kan förmedla en inspektion auto EPA
hur man kör en roterande motor
Manitoba regeringen fordonssäkerhet
idéer om vad man ska göra under tiden i en trafikstockning
riskfaktorer för trafikolyckor
hur man kan öka gas körsträcka på autos bränsleinsprutning
hur man undviker en bilkapning
trafiksäkerhet för sopbilar