vad är akut väg service?

vad är akut väg service?

Akut vägservice är hjälp som kommer till en förare på vägarna som inte kan köra sin bil för att få hjälp av någon av flera skäl. Tjänsteleverantörer sälja tillgång till stöd, eller inkludera det med försäkringar eller fordonskilometer finansieringsavtal

Typer av tjänster som finns tillgängliga

Mest akut vägservice organisationer ger ett brett utbud av tjänster. Typiska tjänster omfattar bränsletillförsel i situationer där de funktionshindrade fordonet har slut på gas, batteri öka /ersätta att få bilen igång, tjänster för att öppna dörrar när knapparna är antingen inlåst, förlorad eller stulen, och även stöd med att ändra en punktering . Om problemet inte kan fastställas, de flesta tjänster också ge bärgning.

Service Providers

AAA är den mest kända organisationen för vägassistans i USA, erbjuder de mest fördelar för medlemmarna, inklusive resor rabatter. När service behövs, kan AAA nås per telefon, internet och iPhone app. Vissa telefoner med GPS-teknik samt iPhone app kan faktiskt fram din exakta position till AAA: s sändning tjänst. OnStar är en systemet i fordonet finns i de flesta GM bilar som också kan användas för vägassistans inklusive kontaktar räddningstjänsten och automatisk krasch upptäckt.

Överväganden

Inte alla tjänster tillhandahålls med varje organisation eller medlemskap typ, och vissa program begränsa antalet tillbud svar per år.


Relaterade artiklar


bil inspektion checklista
utrustning lagar för släpvagnar
Hur kör jag säkert runt en kurva?
hur man får mer dragkraft utan kedjor eller nitar
Colorado körning åldersgränser och lagar
Mississippi auto titel lagar
CDL krav i Nebraska
Fakta om vårdslös tonåring körning
typer av dimljus
hur man beräknar gas körsträcka