rating av bilar i en krasch

rating av bilar i en krasch

Enligt Säkrare hemsida, finns krocktest betyg tilldelas fordon av National Highway Traffic Safety Administration. Crash tester genomförs och manskap som tilldelats av 1 till 5, med 5 högsta säkerhetsbetyg och 1 det lägsta

Historia

. Säkrare bil rapporter NHTSA bildades 1970 för att ersätta National Highway Safety Bureau, med det första krocktestet klassificeringssystem som inleddes 1978. Nya tester har införts på flera ställen, bland annat rollover betyg under 2001 och ett helt nytt bedömningssystem 2011.

Tester

säkerhetsklassificeringar bedöms med hjälp av kontrollerade krocktester, där effekterna av en kollision mäts på dummies krocktest replikera en vuxen hane och hona storlek. Innan de tillåts att ta NHTSA provning av ett fordon måste redan uppfyller säkerhetskraven på uppdrag av den federala regeringen, enligt ett säkrare bil.

Teknik

För 2011 års modell fordon NHTSA infört nya testmetoder för teknik kollisionsförhindrande, enligt till säkrare bil. De typer av testade tekniken inkluderar framåt kollisionsvarningssystem och elektronisk stabilitetskontroll styrsystem.


Relaterade artiklar


säker körning tips för alla åldrar
hur du får din bil tillbaka från bogsera företaget
hur man kör en manuell smidigt
Hur får jag en ersättning förlorad bilnyckel gjort?
Hur tar jag bort poäng från en Florida körkortet efter 30 dagar?
hur man hanterar fel på bromsarna
hur du skickar en bil till Holland
Drivers Ed aktiviteter
Var kan jag få en trafikolycka eller köra rapport?
Mississippi auto titel lagar