praktiskt körprov lektioner

praktiskt körprov lektioner

De flesta människor ser fram emot att lära sig att köra bil. Efter att ha passerat staten test för att få förarens tillstånd, måste studenterna förbereda sig för att ta vägen testet. Detta körprov utvärderar om den studerande ett säkert sätt kan framföra ett fordon. Flera verktyg kan hjälpa eleverna att förbereda sig för uppkörning.

DVD lektioner

Människor beredda att ta sitt körkort kan dra nytta genom att först titta på en DVD som visar tekniker som de behöver för att bemästra. Titta på ett av dessa professionellt sammansatt program ger studenter en mental bild av vad de behöver göra när de faktiskt sitter bakom ratten i en bil för att försöka manövern.

Använda en checklista

med en skriftlig checklista för granskning innan att köra kommer att hjälpa studenter att hålla trafikreglerna de skall följa för att klara förarprovet. California Department of Motor Vehicles tillhandahåller en lista för besökare av webbplatsen som innehåller många viktiga punkter. Till exempel under rubriken "Driving på motorvägen", innehåller listan: kontrollera trafikflödet, speglar kontrollera och över axeln innan sammanslagning i trafik, signal tidigt och anpassa hastigheten till vägförhållanden. Översyn av denna lista innan du övningsköra på motorvägen hjälper studenten att vara medveten om rätt sätt och att köra mer säkert.

Körlärare

I många fall gör en trafiklärare ett bättre val än en vän eller relativa ge körlektioner. Trafiklärare har inte den ångest som icke-professionella ofta med en elev förare. Dessutom förstår yrkesverksamma undervisningsmetoder som effektivt hjälper studenten förare får de kunskaper de behöver för att klara förarprovet. Vissa professionella trafiklärare har sina egna fordon med dubbelkommando. Nervösa elever kan vara bra att veta att om de gör fel, till exempel påskynda istället för bromsning, har instruktören kontrollen trampa på bromsen. Denna extra nivå av säkerhet påskyndar lärande för många människor. Institutionen för motorfordon i många stater har en lista över kvalificerade instruktörer.

Online Spel

Använda kör-instruktion spel gör knepig att lära sig köra mer behaglig. På Learn4Good. com kan besökarna gå igenom inlärningsprocessen genom att spela. De börjar genom att välja från ett galleri med bilkörning seriefiguren instruktörer. De kan välja mellan praktik lektioner eller ta en praxis test. Eleverna använder sina datorns tangentbord för att manipulera provfordonet eftersom de mentalt Behärska lektionen till hands. Den valda instruktör bekräftar antingen eller lekfullt skäller eleverna beroende på deras handlingar.


Relaterade artiklar


min Subaru Outback parkeringsljus stängs inte av
hur man gör ett körkort adressändringen i Philadelphia
Hur får jag på en avbetalningsplan för att betala av min trafik biljett i Washington?
säkerhet säkerhetsbälten
vanliga tillstånd test frågor
hur man förbereder bilen för vintern
defensiv körning utbildning
hur man hanterar en fast gaspedal
tips för att hyra en dragkrok
hur du slår på strålkastarna till 2002 ford focus