motorcykel säkerhetsutbildning för marinen

motorcykel säkerhetsutbildning för marinen

Enligt PilotOnline började marinen ett program motorcykel träning på grund av antalet dödsfall bland seglare i motorcykelolyckor. Under 2008 "gick Naval Safety Center styrkor i höstas med Motorcycle Safety Foundation. " Den Tack vare detta partnerskap, är det som krävs för marinen ryttare att ta kurser motorcykel utbildning som en del av deras tjänster.

Militära Sport Bike Rider Kurs

Detta är en kurs som marinen skapats för erfarna militära sporthojsåkare. Endast ryttare med rätt stöd eller licensen kan delta i kursen. Kursen är utformad för att hjälpa erfarna ryttare lära sig att finslipa sina färdigheter i hörn, bromsning, undanmanöver och riskhantering.

Nybörjare Rider Kurs

Denna kurs är för ryttare som inte är vana. Det kombinerar klassrumsarbete samt tid på motorcykeln kursen. Deltagarna i kursen kan använda motorcyklar som tillhandahålls av kursen Givers eller rida sin egen. Vid slutet av kursen ska ryttaren få en färdighet utvärdering och ett test som utvärderar vad de lärt sig.

erfaren ryttare Kurs

Denna kurs är tänkt som en repetitionskurs för de förare som har erfarenhet. Körskicklighet, växling, bromsning och andra färdigheter kommer att ses över.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera status för en körkort från Florida
vanliga tillstånd test frågor
Hur ändrar jag körkort tillbaka till ett flicknamn i Illinois?
bilar som inte kommer med säkerhetsbälten
hur man byta däck på en 2008 Jeep Liberty
varför är säkerheten en viktig fråga för folk att köpa en ny bil?
hur man passar DMV tillstånd test
hur man får en internationell ansökan körkort
vanliga problem med Toyotas
lagar om trafik citat på privat egendom