hur man startar motorn på Nissan Murano

hur man startar motorn på Nissan Murano

Starta en bil är lika enkelt som att vrida nyckeln i tändningslåset, men att starta motorn i en Nissan Murano får ännu enklare. Eftersom Murano inte har en traditionell nyckel som är placerad i tändningslåset och sedan vände för att starta bilen, är det tekniskt avancerade Nissan Intelligent nyckel som används i dess ställe. Genom att bara klicka på en knapp kan Nissan Murano motorn startas omedelbart
1.
Tryck på upplåsningsknappen på Intelligent Key, även kallad den avlägsna fjärrstyrning system. Tryck på knappen en gång för att låsa upp endast föraren dörrsidan bil eller tryck två gånger för att låsa upp alla dörrar.
2.
In i bilen. Sitta bekvämt i stolen. Se till att fötterna nå pedalerna tillräckligt utan att anstränga eller sträcka fötter eller ben.
3.
Starta motorn. Med foten tryckte försiktigt på bromspedalen, tryck på tändningen Start /stop-knappen ligger nära den nedre högra sidan av rattstången. Start /stop-knappen är placerad i en liknande position som den viktigaste tändningen.

tips och varningar


 • Intelligent Key måste vara i bilen med föraren för att motorn ska kunna starta, enligt Nissan USA.
 • Om bromsen inte är deprimerad, kan motorn startas genom att trycka på Start /Stop-knappen två gånger.
 • Om Intelligent Key batteriet är lågt, vilket är kännetecknas av ett blinkande ljus på nyckeln måste det sättas in i centrala hamnen för att starta motorn.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan genomföra fickparkering
  hur till låsa upp en 1995 chevy dörr
  hur man söker DMV register
  hur man gör en extra bilnyckel
  hur man beräknar din mpg
  hur man kör en roterande motor
  Hur fungerar alkoholmätare test?
  Dori slosberg förarutbildningen PSL
  dot’s stötfångare föreskrifter
  krav på körkortstillstånd i Colorado