hur man startar en körskola i Kalifornien

hur man startar en körskola i Kalifornien

Om du letar efter ett företag som aldrig kommer att saknas kunder sedan en körskola är en bra idé. Människor kommer alltid vill lära sig att köra. Om du har erfarenhet som trafiklärare, då kör en körskola kommer inte vara alltför svårt. Det kräver en hel del pengar att köpa bilar men skönheten är att du kan börja i liten skala med t. ex. tre bilar och expandera eftersom företaget plockar upp
1.
Få erfarenhet som trafiklärare. Innan du börjar en trafikskola i Kalifornien, är du skyldig att ha minst 2000 timmars körning-instruktör erfarenhet. Det finns ett antal trafikskolor som Western lastbil skola i Sacramento, Kalifornien Driving School i Monterey Park, och många andra. Sök efter bilskolor i ditt område och begära att bli instruktör där. Du måste vara minst 21 år gammal.
2.
Ta certifierade drivrutiner-instruktör kurs. Detta omfattar 60 timmar i ett klassrum och en tentamen. Det kan kosta upp till $ 2500. Du kommer då att ta Kalifornien DMV körningen instruktör examen. Ansökningsavgiften är $ 30, och det finns en $ 30 Återupptagningsavgift, och en $ 15 överföring av licensavgiften.
3.
Ansök om driving-skola ägare licens. Blanketterna kan laddas ner från Kalifornien DMV webbplats. Det finns flera blanketter som skall fyllas i, såsom intyg om överensstämmelse formulär och blanketter försäkring. Du betalar en $ 150 nonrefundable avgift bland andra kostnader. Du kommer också att lämna in din kursplan för godkännande. Som en del av kravet på tillstånd, bör ditt företag ha ett kontor. Lokalerna ska ägnas endast till den verksamhet som bedrivs. De fordon du kommer att använda i din skola måste också inspekteras innan du är som har licens. Det tar around120 dagar att behandla en ansökan. Ansökan paket lämnas till yrkesmässiga licens inspektörer. Andra än körskola ägare licens, är du också skyldig att ha en Instruktörer License.
4.
Annonsera din körskola. Du kan göra det i den lokala tidningen, på gymnasier, eller genom flygblad. Erbjuda rabatter för att locka nya kunder och behålla gamla. Du kan också annonsera på nätet och genom att skriva ut t-shirts.

Tips och varningar


 • Kontrollera att du har alla dokument som krävs innan ansökan om licens.
 • Du kan gå med Driving School Association of California för utbildningsresurser och reklam.


 • Relaterade artiklar


  hur säkra ditt fordon för transport
  Mississippi auto titel lagar
  hur man får mer dragkraft utan kedjor eller nitar
  Hur får jag bättre gas körsträcka 1991 Honda Civic?
  ungefär tre-punkt varv
  hur du kan få min 2003 Toyota Tacoma i 4wd
  trafikolyckor information
  instruktioner om hur du använder 4-hjulsdrift på en Nissan Pathfinder
  Hur går jag Ferrari körskola?
  olycksutredning exempel