hur man kör i New Jersey med utländsk körkort

hur man kör i New Jersey med utländsk körkort

Utländska resenärer som besöker New Jersey kan finna det nödvändigt att hyra en bil att ta sig runt staten. Även om det finns allmänna kommunikationer som bussar och tåg finns i New Jersey, är det mycket lättare att ta sig runt statens mer landsbygdsområden med en bil. För de flesta turister som besöker USA för mindre än ett år, ansöker om ett amerikanskt körkort är onödigt
1.
Kontrollera att det land du är från är part till konventionen om reglering av Interamerikanska motorfordonstrafik (1943) eller Förenta nationernas konvention om vägtrafik, Genu00E8ve, 1949. Om ditt land på listan, du kan köra i USA med hjälp av ett körkort som utfärdats i ditt hemland. De flesta länder är med på listan.Om ditt land inte finns med på listan, kommer ditt körkort inte är giltiga att använda i USA och du antingen att avstå från bilkörning eller, om du kommer att vara i USA under en längre tid och behöver köra bil, kan du ansöka om ett amerikanskt körkort.
2.
Ansök om ett internationellt körtillstånd i ditt hemland. Om du kommer från ett land som uppfyller de krav som anges i steg 1, rekommenderar den amerikanska regeringen för att ni skall få en IDP, som är en översättning av ditt lands körkort till de nio officiella språken i FN. Du måste få IDP innan detta land eftersom Förenta staterna inte utfärda dessa till icke-medborgare. IDP är inte skyldig att köra i USA, men det är bra att poliser och andra i fall du är dras över, anhållen eller inblandad i en olycka.
3.
Läs mer om de olika lagar, regler och föreskrifter för körning i New Jersey.
4.
Kontrollera med universitet eller högskola som du ska gå om du är en utländsk student och vill köra i USA. Den amerikanska regeringen föreslår att utländska studenter kontrollera med sina skolor för mer information om hur de kan köra i USA.

Tips och varningar


 • Om du planerar att arbeta i USA eller vistas mer än ett år, då du kommer att behöva få en körkort från den stat där du kommer att vistas.


 • Relaterade artiklar


  saker som påverkar bromssträckan
  Kravet på ett CDL klass B-tillstånd i n.y
  vad är syftet med en parkeringsbroms?
  bilolyckor och dåsighet
  Hur hjälper vägräcken trafiksäkerheten?
  tips för säker vinterkörning
  hur man kör en stadsjeep på vintern
  hur man kan kontrollera en Fastlane online-konto balans?
  ett enkelt sätt att installera slirskydd på en semi
  utility vehicle säkerhet