hur man gör en ny bil nyckel utan en reservdel

hur man gör en ny bil nyckel utan en reservdel

När du behöver bilnycklar utan en extra, till de två perfekta ställen att få nycklar till en låssmed eller återförsäljare. Du kan behöva ta en taxi eller ha någon köra dig till en plats, men i städer och genom vägassistans, om du har det, vissa låssmeder är rörliga. När du har en ny uppsättning nycklar som gör många kopior kommer att du har gott i nästa händelse

Du behöver:.
VIN-nummer

Dealership

<. br> 1.
Kontakta din återförsäljare för att få en uppsättning nycklar. Du måste ha Vehicle Identification Number (VIN) innan du ringer. Du hittar den här på insidan förardörr eller nära fönstret och instrumentpanelen på förarsidan.
2.
Ge återförsäljaravtalet med din VIN-nummer så att de kan använda informationen för att bygga en ny nyckel. Nyckeln måste skäras exakt efter märke och modell för att säkerställa att det fungerar när de används i tändningen.
3.
Betala avgiften och hämta din nyckel på generalagenten.

Låssmed


1.
Ge låssmeden med VIN. De kommer antingen att kunna göra de viktigaste direkt från VIN-nummer, eller kommer de att behöva kontakta generalagenten för ett kodnummer. Koden ges till låssmeden när återförsäljaravtalet har kontrollerat att du har bevis på registrering och ägande.
2.
Betala låssmed avgiften för den nya nycklar. Även på låssmeden, kan det vara en bra idé att betala för extra exemplar för framtida referens. Dessutom innan du väljer vem du ska få ditt nya nycklar från, jämföra kostnader mellan en låssmed och återförsäljare för att rädda dig några utgifter möjligt.
3.
Hämta nycklarna.


Relaterade artiklar


bil olyckor i samband med mobiltelefon använda
parkering tips för Boston
Kalifornien motorcykel ansiktsmask lag
en introduktion till krockkuddar
instruktioner för installation av slirskydd på en Toyota 4runner
krav att vara en DUI instruktör i Georgien
hur man talar din väg ut ur en trafik biljett
hur man söker upp en tagg antal
Hur ändrar jag körkort tillbaka till ett flicknamn i Illinois?
North Carolina lagen om utgången av statens inspektion klistermärke