hur man gör dubbla bilnycklar

hur man gör dubbla bilnycklar

Att ha en dubbel uppsättning av bilnycklar kan komma till hands om du låser dig ur din bil, förlorar dina nycklar eller behöver lån din bil till en vän. Det är lätt att komma med en extra uppsättning nycklar genom att ta din nyckel till en automatisk verkstad eller byggnad leverans butik som har en nyckelroll kopieringsmaskin

Du behöver:. .
Keys


1.
Hitta en plats som har en nyckelroll kopieringsmaskin i sin anläggning. Affärer som byggnad leverans butiker, bilverkstäder och mekaniker butikerna ofta har dessa maskiner. Vissa bensinstationer kan också ha en central kopiator. Kontrollera de gula sidorna eller annan resurs i lokala listor, gör sedan några samtal för att hitta en lämplig butik.
2.
Förbered att vända dina nycklar. Du måste ge butiken innehav av dina nycklar medan de som kopieras. Kopiera nyckel tar väldigt lite tid. Eftersom butiken kan ha några att göra innan din, men kanske du måste vänta en stund.
3.
Testa nya nycklarna i bilen dörr och tändning efter att ha betalat för dem . Återgå dem om de inte öppnar dörren enkelt eller starta ditt fordon.
4.
har en ledig nyckelring hands att placera nycklarna i så att du inte tappar bort dem och sedan hitta en säker plats att lagra nycklarna. Du kan ge dem till en vän eller förälder att behålla som en backup plan ifall du förlorar din ursprungliga uppsättning.

Tips och varningar


 • har en ledig bostad nyckel gjort medan du får det bilnyckeln gjort.
 • inte lämna ut din extra nyckel till någon som inte är pålitliga.


 • Relaterade artiklar


  Hur beställer jag en Ohio trafikolycka rapport på nätet?
  hur man använder en universell dragkroken
  Kalifornien mindre dricka & bilkörning lagar
  Jag kan inte ansluta till min Magellan 2200
  Hur får GPS trafik uppdateringar?
  hur man kan förbättra en audi a3 s gas körsträcka
  new york dot bokföring regler för inomstatliga förare
  Hur överför jag en California CDL till Colorado?
  texas defensiv körning krav
  hur man kör en manuell högerstyrda