hur man fixar en blind fläck spegel

hur man fixar en blind fläck spegel

Döda vinkeln speglar är små konvexa speglar som kan fästas på din sida speglar för att eliminera den döda vinkeln. Detta är möjligt på grund av "fish eye" typ av spegel, som erbjuder ett bredare synfält. För att dra full nytta av de fördelar som "fish eye" blinda fläck spegel, är det viktigt att veta hur man rättar till spegeln på plats och på lämpligt sätt justera den så att du inte längre har en blind fläck när du kör.
1.
Rengör huvudbackspegeln. En spritsudd skulle vara den mest effektiva metoden för beredning. Gnid försiktigt spegeln, ta bort häftmassa eller skräp. Detta kommer att hjälpa den nya döda fixa plats spegel, och vistelse, på plats.
2.
Fäst den döda vinkeln speglar på kanten av din sida speglar (kanten som är närmast vägen. ) De flesta döda vinkeln speglar har klister ryggen, så du måste helt enkelt fixa spegeln på plats och det kommer att hålla.
3.
Har en vän gå runt bilen och se till att han är ständigt i synen på en av dina tre speglar. Om så är fallet, så har du ordentligt fast din blinda fläck spegel på plats och det är framgångsrikt täcka eventuella blinda fläckar
4
Ställ din sida speglar -. . Vilket i sin tur, justera den döda vinkeln speglar-om du har fortfarande en blind fläck. En liten justering kan vara nödvändig.


Relaterade artiklar


Hur är vindruta gjort?
rulla över stabilisering tekniker
professionella bilskolor
vad som utgör ett rörligt kränkning?
hur man bestrida rött ljus trafik citat i Maryland
Vilka är fördelarna med Extraljus?
hur man får ditt nummer registreringsskylt
North Carolina DMV regler
antispinn information
hur man stänger av en Ford Focus krockkudde