hur man dra en släpvagn med Ford v10 automatiska

hur man dra en släpvagn med Ford v10 automatiska

Ford super-lastbilar med 362-hästkrafter V-10 har bogsering kapaciteter från 12. 500 till 16,500 pounds, beroende på stil och optioner som ingår med fordonet. Med hjälp av kraften från Fords V-10 motor Triton säkert kommer att garantera säkerheten för dig och dina passagerare och hålla dig från att skada de mekaniska delarna av ditt fordon. Underlåter att följa den vikt begränsningar som Ford för just din bil kan göra att du förlorar kontrollen över bogsera fordonet och släpet, vilket leder till allvarliga personskador eller dödsfall.
1.
Höj tunga släpet till en höjd 2 inches längre upp höjden på kulan är ansluten till din V-10 powered Ford fordonet. Tillbaka upp fordonet att anpassa kulan till släpet tungan.
2.
Sänk trailern tungan. Tryck låsspaken ovanför fäströret mot marken. Anslut kontakten på släpvagnen till kontakten sitter på din Ford fordon. Haka fast kedjan från höger sida av vagnen till vänster sida av fordonet. Anslut den vänstra kedja till höger sida av fordonet.
3.
Sätt press på fordonet bromsar. Kontrollera att bromsljusen fungerar. Sväng till vänster blinkers och kontrollera att signalen fungerar. Upprepa proceduren för den högra blinkers. Slå på fordonets strålkastare. Byt ut alla glödlampor fungerar inte korrekt innan du fortsätter.
4.
Skjut elektroniska bromsmanöverorgan sitter på vänster sida av fordonet ratten av Ford V-10 bogsera fordon till den beräknade Släpvagnens totalvikt.
5.
Starta Ford fordonet. Dra vagnen framåt med fordonet och testa bromsarna. Om släpvagnen inte stannar, kontrollera anslutningarna mellan släpvagnen och bogsera fordonet. Inte dra en släpvagn med inoperabel bromsar.
6.
Stäng av fordonets överväxel. Bogsera släpvagnen vid det varvtal som rekommenderas av släpvagnen tillverkaren.

Tips och varningar


 • Practice svarvning och säkerhetskopiera en bifogad släpvagn innan bogsering släpet över långa avstånd.


 • Relaterade artiklar


  om akuta väg kit
  tecken på bränslefilter fel
  hur man hittar blottaren på en 1998 Ford Ranger
  Hur bilar med AWD handtag i svart is?
  sig att köra en F1-bil
  bil förbättringar av säkerheten
  hur att förlänga ett körkortstillstånd
  Hur gör jag anlita en chevy 4 WD?
  vad är en adaptiv strålkastare system?
  stater som kräver ett klistermärke säkerhetsinspektion