hur man bogsera fordon på ett flak bärgningsbil

hur man bogsera fordon på ett flak bärgningsbil

Dragfordon med ett flak bärgningsbil ger några distinkta fördelar, men innebär vissa nackdelar också. Anses vara det bästa alternativet för bogsering av många bogsering företag, flak bärgningsbilen kan bogsera ett fordon utan att orsaka stress eller skador på axlar eller fyrhjulsdrift system på ett fordon. Men det bogsering systemet behöver extra utrustning till vissa situationer och det behöver mer manöverutrymme än ett hjul-lift bärgningsbil. Bogsering av ett fordon som är fördelade längs motorvägen, dock inte mycket ansträngning med ett flak bärgningsbil.
1.
Satsa på dina flak bärgningsbil upp till funktionshindrade fordonet, lämnar tillräckligt utrymme för att sänka din flak i position för att dra bilen på lastbilen. Innan du lastning, kontrollera att din lastbil stöder vikten av fordonet du behöver för att ladda. Konsultera ägarnas manualen för bogsertruck att lära sig viktgränser av lastbilen.
2.
Sänk flatbädden på plats för att ladda fordon du behöver för att bogsera. Om du är osäker på hur manövrera flatbädden, se ägarnas bruksanvisningen till din bärgningsbil.
3.
Fäst vinschen i bärgningsbilen till fordonet du behöver för att bogsera och dra långsamt fordonet på flak. Om du är osäker på hur vinschen, se ägarnas manualen för just din bogsertruck.
4.
Höj din flak tillbaka till sin ursprungliga position för att slutföra laddningen. Säkra fordonet på plats enligt ägarnas manualen till din bärgningsbil eftersom systemen varierar från lastbil till lastbil.
5.
Kör din bärgningsbil som vanligt, men står för den extra vikt när man går runt varv och när stigande eller fallande kullar. Turas långsammare än vanligt och accelerera snabbare när man närmar kullar och förbereda sig på att bromsa oftare för att kontrollera din hastighet vid nedgång kullar.

Tips och varningar


 • Alltid krita hjulen du bogsertruck innan du försöker ladda det för att förhindra att trucken från att rulla.


 • Relaterade artiklar


  hur Power Shift en bil
  regler för en Illinois förarens tillstånd
  trafiksäkerhet lagar
  krav för att få en Texas körkort
  delstaten Texas Körkortsprogram krav
  tonåring körning problem
  bilolycka säkerhet
  hur man byter jeep nycklar
  hur man driver en FWD bil
  anvisningar för framförande av fordon med manuell växellåda