hur man använder en huggorm 1002 bil larm

hur man använder en huggorm 1002 bil larm

En Viper 1002 bil larm måste installeras professionellt av en auktoriserad återförsäljare för att upprätthålla tillverkarens garanti. Det kräver inte årligt underhåll och har potential att utföra längre än livslängden på ditt fordon
1
Aktivera. . din bil larmet genom att trycka på knappen på fjärrkontrollen som ser ut som en låst hänglås i en sekund. Du kommer att höra en kort kvittra, och dina strålkastare och bromsljus blinkar en gång för att ange att din bil har varit oroliga. Om du har lås makt dörr, kommer de låses automatiskt vid tillkoppling.
2.
Avväpna din larmet genom att trycka på knappen på fjärrkontrollen som ser ut som ett olåst hänglås för en sekund. Du kommer att höra två kvittrar och dina strålkastare och bromsljus blinkar två gånger.
3.
Stänga av alarmet kvittrar temporärt med tyst läge. Tryck på "AUX"-knappen i mindre än en sekund innan du trycker på knappen som ser ut som ett hänglås. Detta slår på kvittrar av larmet inställningen för en tid. Du måste utföra detta steg varje gång du vill tyst läge om du inte begär skall återförsäljaren att programmera den i permanent tyst läge vid tiden för installationen.
4.
Disarm larmet utan fjärrkontroll genom att trycka på knappen betjänt. Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget ON. Tryck på knappen betjänt förinställt antal gånger som anges av den återförsäljare som har installerat den. Detta gör att du kan avväpna larmet om du förlorar din fjärrkontroll.
5.
Tryck på knappen med en stjärna för överfallslarm. Detta aktiveras genom att trycka på knappen med en stjärna i två sekunder. Använd denna funktion när du behöver kvitta ditt larm om du känner dig hotad när du är nära ditt fordon.

Tips och varningar


 • Håll mottagandet av den professionella installation av ditt larm. Ändra din fjärrkontroll batteri årligen.


 • Relaterade artiklar


  korrekt användning av säkerhetsbälten
  Hur du tar poäng från en DMV rekord
  reglerna för att reparera däck
  hur till låsa upp en GMC med en nyckel?
  säkerhetsbedömningar för stadsjeepar
  hur du vill justera halogenstrålkastare på en Toyota Prius
  konstiga trafikregler
  saker som påverkar bromssträckan
  hur man kör en roterande motor
  Hur får man en kopia av en polis olycksrapport