hur man använder bilen för paketleveranser

hur man använder bilen för paketleveranser

Om du bor i en tätort med massor av företag och det finns en god chans dessa företag behöver paket som lämnas ut. Även företag gör majoriteten av sina paket och paketet leverans via stora namn företag som FedEx och UPS, väljer de ofta för en lokal transportör när leveransen bara behöver gå ett par kvarter eller miles
1.
Peka din webbläsare till din favorit sökmotor och leta efter små leverans företag i ditt område. Dessa små tjänster erbjuder oftast cykel och bil budbärare för små paket.
2.
Bläddra de små leveranstjänster och ta reda på vilka som använder privata entreprenörer med egna fordon. Vissa företag föredrar att förare använder egen bil, medan andra har flotta och lastbilar.
3.
Kontakta några leverans företag via telefon och fråga om huruvida de behöver ny leverans förare med sina egna fordon. Du kan också ofta hitta inlägg på jobbet forum som Craigslist.
4.
Förbered din bil för ditt nya jobb genom att göra plats för paket i baksätet eller bagageutrymmet, och att få din registrering och ansvarsförsäkring pappersarbete organiserad och redo. Företag som använder förare med egen bil efterfrågan nuvarande ansvarsförsäkring.

Tips och varningar


 • Om du planerar att arbeta som budbärare, kanske du vill plocka upp en i bilen navigationssystem som du kommer ofta att resa till nya platser under stor tidspress.
 • Kurirer förväntas att flytta och lyfta lådor. Om du har en tidigare skada som gör tunga lyft svårt kan detta inte vara karriär för dig.


 • Relaterade artiklar


  vinterdäck säkerhet
  Texas State auto inspektionskriterier
  Texas körkort klassificeringar
  Hur konverterar jag ett namn på en registreringsskylt?
  resor släp säkerhet
  om bilbarnstolar
  reglerna för att reparera däck
  Vilka förfaranden för körfält förändras?
  hur man hittar vägbeskrivningar till platser
  Hur konvertera mph till meter per sekund