Vad ska jag göra om mitt redskap glider i min bil?

Vad ska jag göra om mitt redskap glider i min bil?

Glider växlarna är en indikator på slitage på din sändning som kommer att behöva inspekteras. Om du märker att din bil har problem med växling, kan detta vara ett varningstecken. Om din bil körs med för hög varv /min, eller om du har överskott förmåga att kusten, kan det tyda på att ditt redskap inte bor engagerade under körning. Detta problem kan uppstå med både manuella och automatiska växellådor. När du märker att halka växlar, måste du vara noga med att inte lägga ytterligare betona din redan skadade överföring.
1
Minska belastningen på bilens växellåda. . . Gör inte plötsligt accelerationer om du kör en automatisk transmission bil. Om du kör en manuell växellåda bil, undvika ridning din koppling, sporadiskt slå på gasen, eller att starta om överdriven stigningar.
2.
Tillkännagivande när och under vilka omständigheter ditt redskap halka.
3.
lyssna efter onormala ljud som kommer från din sändning. Dokument typ av buller och hur ofta du hör ovanliga ljud.
4.
Kontakta eller besök en reparationsverkstad. Beskriv problemet och vilka, om några, är ovanliga ljud kommer från transmissionen. En mekaniker kan åka med dig eller provköra bilen för att kunna diagnostisera problemet.

Tips och varningar


 • Om du kör en bil med manuell växellåda, undvika att låta oerfarna förare köra bilen tills problemet är åtgärdat. Missbruk av kopplingen kan orsaka mer skada på din sändning.
 • Undvik att spola transmissionsolja som en försiktighetsåtgärd. Din transmissionsolja kan ha tjocknat och det kan innehålla kutterspån från slitage som kan vara viktigt, oavsett grepp överföringen fortfarande har gjort.


 • Relaterade artiklar


  hur till låsa upp en bildörr när knapparna är låsta i
  kraven för en CDL licens i Michigan
  Vilka är fördelarna med att köra bil växelspak?
  hur ska läsa på DMV tillstånd test
  bältesstol krav i Florida
  hur man kör en stadsjeep på vintern
  tips på säker körning och parkering
  hur man kör en lastbil växelspak
  fordonssäkerhet provning
  defensiv körning säkerhetstips