Ohio förare manöverbarhetsprov tips

Ohio förare manöverbarhetsprov tips

För att få din första körkort i Ohio, måste du skicka en provkörning på väg att bevisa att du kan använda en bil säkert och korrekt sätt. Ohio körkort är klar i två delar: förarprovet och manöverbarhetsprov. Den drivande delen testar din grundläggande färdigheter bakom ratten, som att säkerhetskopiera och svarvning, medan manöverbarhetsprov bedömer din skicklighet i att kontrollera fordonet. Om du klarar båda dessa tester, liksom de skriftliga och vision tester, kommer Ohio ge dig ett körkort.

Förstå Test

Ohio manöverbarhetsprov består av två steg. I steg ett, måste du köra fram genom en ruta bestående av fyra trafiken kottar. Examinator kommer att instruera dig att köra till höger eller vänster om "punkt" markör i mitten av rutan. Testet kräver att du slutar när din bakre stötfångaren är även med punkt markör, och att din bil förblir parallell med kursen. I steg två måste du lämna tillbaka bilen till startpunkten genom att säkerhetskopiera förbi den punkt markör, och återvänder till utgångspunkten med ditt fordon parallellt med kursen.

Förstå Point Avdrag

För att klara manöverbarhetsprov, kan du inte förlora mer än 25 poäng från din poäng. Enligt Ohio BMV, är poäng dras av för att stanna upp och kontrollera dina framsteg, slog i markörer, missbedömer stoppsträcka, och inte kvar parallellt med provområde. Du kommer genast att misslyckas för knacka ner eller kör över en markör eller utför andra farliga åtgärder, till exempel att inte kontrollera bakom dig när du säkerhetskopiera.

Practice

För att klara manöverbarhetsprov, praxis. Sätt upp en övningsbanan. Se Resurser för ett diagram av kursen installationen. Öva manövrera bilen runt banan tills du känner att du kan klara provet.

Utveckla en strategi för Steg ett

Körskolelärare rekommenderar följande strategi för att kontrollera ditt fordon under framåtgående rörelse del av provet . Dra sakta framåt, och när dina sidospeglar är även med den andra uppsättningen av koner, vända sig i riktning examinator förfrågningar. När fronten på din bil är även med den punkt bilen, räta hjulet tills Speglarna är även med markören punkt. Vrid sedan ratten i motsatt riktning, dra framåt tills ryggen stötfångaren är även med konen.

Utarbeta en strategi för steg två

I den omvända del av testet, titta i backspegeln motsatsen till hur du vände, om du gick till vänster om konen, använd den högra sidan spegeln. Tillbaka fram till konen är ca 12 inches från din stötfångare, och vrid sedan ratten ett halvt varv och tillbaka upp. När du ser bara trottoar i din speglar, räta fordonet och sakta tillbaka genom till början punkten.

Allmänt tips

Under provningen, förbli lugn och fokuserad. Lyssna noga till vad granskaren instruktioner och följ dem exakt. Gå långsamt, du kan nog fylla i testet utan att använda gaspedalen alls. Använd din speglar, och glöm inte att titta bakom dig vid säkerhetskopiering. Håll båda händerna på ratten.


Relaterade artiklar


specifikationer för bilen bogsering
hur man övningsköra efter att ha tagit körkortstillstånd test
alaska moped lagar
hur du avaktiverar bromsljusen Om du fastnar i en bil bagageutrymme
hur man rapporterar osäkra fordon i New Jersey
bilpool fakta
Hur anmäler jag en bil i Pennsylvania utan en titel?
hur du får ditt förarens tillstånd vid 16 års ålder
hur man gör en tid hos Florida DMV
bromsbelägg inspektionskrav