Lexus bilbarnstol installation

Lexus bilbarnstol installation

Processen att installera en bilbarnstol i en Lexus fordon kommer att variera beroende på fordonets du installerar bilbarnstolen till och bilbarnstolen du installerar. Processen är ganska lika, men eftersom Lexus fordon 10 år gammal och nyare, i oktober 2010, är utrustade med branschstandard monteringsclips och klipp över ryggen på sätena. Lexus fordon har säten som är compliable med de flesta bilsäten, så vuxna att säkert spänne barn i att hålla dem säkra medan på vägen.

Du behöver:
Lexus
. Bilbarnstol.
Lexus instruktionsboken.
Bilbarnstol instruktionsboken.


1.
Läs installationen förfaranden för vissa bilbarnstolen du har köpt.
2.
Läs fasthållningsanordning delen av din Lexus handbok
3
Ställ bilbarnstolen i baksätet i önskad stolen och placera den -. . mot främre eller bakre-- enligt ditt barns säkerhetskrav, beroende på vikt och ålder, och i förhållande till information du läsa i bruksanvisningen.
4.
Tryck knät i bilen sätet och sätta din vikt på det och får det att bli an mot sätet.
5.

Fäst låset ankare-som kan vara på toppen eller lägre tjuder beroende på år av din Lexus -. . att ansluta sätet till bilbarnstolen
6
fast montering klipp.
7.
Trä säkerhetsbältet genom motsvarande del av sätet och spänne den i receptorn, när du ombeds att göra det genom din instruktionsbok.

8.
Lägg all din vikt i bilbarnstolen och dra åt bältet och lås bälten tills bilbarnstolen inte kan röra sig mer än en tum när jiggled från sida till sida och framifrån och bakåt.

Tips och varningar


 • Beroende på det år du Lexus, har du kanske inte spärren funktionen. Om inte, använd säkerhetsbältet för att säkra bilbarnstolen. Om du inte har låset funktionen och det i tillräcklig säkrar bilbarnstol till din Lexus plats, kan du inte använda bältet alls.
 • National Highway Traffic Safety Administration har uppskattat att nästan tre Var fjärde föräldrar inte korrekt använda bilbarnstol begränsningar. Barnsäkerhet-sits inspektörer har utbildats för att installera bilbarnstolar att hålla barnen så säkra som möjligt. Dessa inspektörer ofta på avdelningar län hälsa, motorväg kontor patrull eller lokala brand-och EMS-anläggningar och välkomnar allmänheten att stanna genom att få sina barns säkerhet systemet inspekteras. Utbildade inspektörer kan titta på installationen av din bilbarnstol och göra de förändringar som behövs för att hålla ditt barn säkert och i enlighet med lokala lagar.
 • Barn som väger 20 pounds, skall vara i en bakåtvänd bilbarnstol i baksätet, barn åldrarna 1 till 3 måste i en bilbarnstol i baksätet och barn mellan 4 och 8 måste vara i en bältade bältesstol system i baksätet på ett fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur man får bilen ur lera
  hur du låser dörren på en mazda hastighet 6
  hur man donera ett förlist bil
  hur man kör en bil med en tiptronic-växellåda
  National Highway Traffic Safety området nykterhet provningsriktlinjer
  rating av bilar i en krasch
  typer av fotgängare vägkorsningar
  bilrutan nyanser begränsningar
  effekten av växel på gas körsträcka
  typer av dimljus