Hur man testar gas sparare

Hur man testar gas sparare

Det finns många bränsle sparare på marknaden idag, av vilka alla inte är värda det syre som din svåger som används för att berätta om dem. Vissa av dessa bränsle sparare fungera, men bara under vissa förutsättningar på vissa bilar under vissa tider på dagen. Komplicerar detta är en placebo effekt som gör att folk, som tillbringade bra pengar på en värdelös tillsats, att köra långsammare och mer konservativt att "hjälpa" bränsle sparare. Det enda sättet att veta säkert är att testa körsträcka under strikt kontrollerade och repeterbara förhållanden.

Du behöver:. .
Calculator


1
Hitta en bensinstation intill en mellanstatlig på rampen, och gå dit ca 11:00 Fyll din gastank och kör i en långsam och kontrollerat sätt på on-ramp. Försiktigt öka till 5 mph under den mellanstatliga hastighetsgränsen, räkna hur lång tid det tar för dig att komma till den hastigheten. Ställ din farthållare och Kör 25 till 30 miles tills du kommer till ett annat 24-timmars bensinstation. Återställ din trippmätare.
2.
Tanka på att bränsle stationen och registrera mängd bensin som används till tiondels liter. Kom tillbaka på mellanstatliga och huvudet tillbaka mot den första bensinstation. Upprepa acceleration och kryssning förfaranden som beskrivs i steg 1.
3.
Stanna på macken igen och fylla på tanken, inspelning gas som används till tiondels liter. Lägg till dessa tillsammans och dela dem i antal miles inspelade på din trippmätare. Beräkna bränsleekonomi med denna tvåvägs genomsnittliga teknik kommer att eliminera variabler som topografi och vindriktning.
4.
Installera eller aktivera ditt bränslesparande enhet på parkeringsplatsen av den gas station om möjlig. Om installationen är lite mer komplex, gå hem för att installera det och testa nästa natt. Gör det i samma natt är att föredra, dock, eftersom den temperatur, luftfuktighet och trafikmönster kommer att vara liknande.
5.
Upprepa steg 1 till 3 för att få ditt nya bränsleekonomi. Jämför dessa värden för att se om din bränsleeffektivitet förbättras eller försämras.
6.
Upprepa steg 1 till 5 mellan middag och 15:00 medan du kör ett 15-mil krets genom de mest trafikerade delen av din stad. Från början är bättre, eftersom denna stad-körsträcka testning kan pågå i två timmar eller mer, och du inte vill uppkomsten av rusningstrafiken missvisande resultat. Vid tiden du är klar så har du en tvåvägs genomsnittet för stad /landsväg körsträcka med och utan ditt bränsle sparare.


Relaterade artiklar


ny bil däcksäkerhet
Hur utarbeta en skriftlig förare testa en ny drivrutin för den vägen?
Hur betalar jag polisen för frisläppande av en bil?
Hur använder jag 3100 Magellan GPS?
hur man bokar teoriprovet per telefon
hur tävlingen kör en röd lampa trafik brott i Kalifornien
körning lagar i England
fordon släpvagn fastspänningssytemet instruktioner
typer av trafik citat
bältesstol krav i Texas