2002 dodge påminner

2002 dodge påminner

Dodge har tillverkat kvalitets bilar sedan 1914. Med 2010, enligt Fiat-Chrysler alliansen, är Dodge gör fortfarande kvalitet fordon backas upp med nästan hundraårig erfarenhet. Som med alla biltillverkaren, det finns säkerhetsproblem som kan uppstå när en ny modell släpps. Dodge har sin andel av dessa frågor och har erinrat om flera av deras 2002 modeller för att se till att alla deras fordon som tillverkas är säkra på vägen.

Steering

Ett återtagande inleddes i september 2004 resulterade i 681. 000 Dodge fordon potentiellt påverkas. Husvagnar och Grand husvagnar med 3. 3 eller 3. 8L V6 motorer har en kallare slangen på den övre servostyrning som kan gå sönder och läcka vätska. Detta kan orsaka brand under huven. I RAM 1500, förlorar de elektriska ledningarna under rattstången som styr VVS motorn ibland dess elektriska anslutningen orsakar VVS-system inte fungerar. Detta minns för RAM 1500 inleddes i april 2003 och det fanns 287. 725 potentiellt berörda enheter.

Automatisk växellåda

Ram Vans, Durango, och Dakota modeller med automatisk växellåda har drabbats av en farlig defekt i deras tändning och park-shift interlock system. I vissa fordon, blir detta system ur funktion, vilket gör att fordonet ROL laway även om det är i en parkerad position. Ett återtagande inleddes i december 2007, och antalet påminner nått 576. 418.

Fjädring

Den övre kulleder i framvagnen i vissa Durango och Dakota modellerna har noterats avta på grund av fukt läckor. Under körning får dessa kulleder åtskilda, och föraren kan förlora kontrollen över fordonet. Dodge började ersätta drabbade kulleder i december 2004. Sammanlagt 592. 707 fordon har potentiellt drabbats.

Elsystem

Ett återtagande startade i januari 2005 på 2002 Caravan och Grand Caravan modeller som rör det elektriska systemet. Kondens från luftkonditioneringen kanalerna kan droppa från radion och orsakar en kortslutning som kan orsaka brand. Enheter kan påverkas är ungefär 238. 000. För Dakota, var ett återkallande gjordes i september 2006, eftersom kopplingen kan skaver ledningsnätet för strålkastarna och instrumentbrädan, vilket ger problem med vindrutetorkare, signalhorn, belysning och blinkers. Enligt rapporten har 50. 082 enheter varit eventuellt kan påverkas. I september 2007, minns en Durango kan påverka 35. 103 enheter inleddes också på grund av en exponerad eluttag placerade under dess främre soffa.


Relaterade artiklar


hur man kör ansvarsfullt
utsläpp och säkerhetsinspektioner
hur man beräknar din mpg
vilka dokument ska jag ha i min bil?
kanada fordonssäkerhet
1998 m3 specifikationer
hur man kör en sexväxlad
säkerhetsbedömningar för stadsjeepar
hur du uppdaterar navigationssystem för bilar
North Carolina skyddsronder krav