vilka dokument ska jag ha i min bil?

vilka dokument ska jag ha i min bil?

Om du blir stoppad av en trafikpolis, kommer du vill ha vissa tidningar i bilen för att undvika en krångel. Du ska alltid ha ditt körkort på din person när man kör, men detta licenser som du som förare, inte din bil, och bör inte lämnas i bilen.

Försäkringsbevis

Alla som har stoppats av polisen under körning vet att det allra första de gör är att be om bevis på registrering och försäkring. Även om de faktiska lagar för att genomföra dessa poster i bilen varierar från land till land, kommer ditt liv vara lättare om du har dem med dig än om du försöker argumentera finesser i lag med en trafik polis. Bevis på försäkring är ett kort från din bil försäkringsbolag som är aktuell och visar att det finns ansvarsförsäkring som täcker bilen.

Bilregistrering

Registreringen är det pappersdokument som är anslutna med registreringsskylten på utsidan av din bil, som visar att din bil är lagligt registrerats för året. Alltid hålla den i handskfacket med ditt försäkringsbevis

Titel:. Leave It Hemma

Rubriken för din bil är en sak som du inte vill bära runt i handskfacket. Om en tjuv stjäl din bil, upptäcka rubriken i handskfacket kommer att göra honom mycket lycklig, eftersom det kommer att göra bilen lättare att sälja med några frågor.


Relaterade artiklar


vinterdäck kablar "säkerhetstips
hur man låsa upp en bil när knapparna är inne
bakkanten olycksfallsskador
under 18 körning I Kalifornien
Syftet med ABS bromsar
Daewoo fakta bilsäkerhet
CDL krav i Nebraska
historia handikappade parkering
säkraste begagnade bilar för tonåringar
säker körning metoder