verktyg som används för att bryta en bilens rutor medan den är under vatten

verktyg som används för att bryta en bilens rutor medan den är under vatten

Varje år över 10. 000 förare är inblandade i bilolyckor som resulterar i nedsänkning i vatten. . Över 300 människor dör i denna typ av olycka varje år. Eftersom en bil kan sjunka i en vattenförekomst i så lite som två minuter, måste de åkande reagera snabbt att frigöra sig. Det finns flera verktyg för att hjälpa olycksoffer undkomma en nedsänkt fordon eller andra situationer där en snabb exit är viktigt.

LifeHammer

Nov8 Safety marknadsför en plast hammare för att bryta en sida eller bakre bilrutan. Den LifeHammer har en själv, knivskarp blad som kan skära genom ett säkerhetsbälte till fri instängda passagerare. Detta verktyg är knappt 7 inches lång och väger 4,9 gram. Den LifeHammer har en inbyggd fluorescerande knappen. Det levereras med ett fäste och finns i rosa, orange, röd eller svart. Företaget gör en donation till National Breast Cancer Foundation för varje inköp av den rosa LifeHammer. Företaget distribuerar verktyget via detaljhandel och källor på nätet.

ResQMe

ResQme är en nyckelring bilbälte cutter och fönster brytare som bara är 3 inches lång och väger 6 gram. Detta verktyg har en fjädrande härdat stål cylinder. Du trycker på cylindern mot ett hörn av bakre eller sidoruta att ladda och använda spettet. Detta verktyg lägger till en nyckelring och har en lätt övergång klipp så att du kan ta bort verktyget utan ta bort startnyckeln. Den ResQme finns i rosa, orange, grön, gul, blå eller svart. Företaget skänker en del av intäkterna från rosa version av National Breast Cancer Foundation. Företaget arbetar med distributörer för att sälja denna produkt. Logga in på ResQme. com på försäljningsställen

BodyGard 7 -. I-1

Swiss Tech Tools säljer denna platina-färgad online akuta verktyg. Den har ett glas brytare, LED bilbälte kutter, sonic larm, ficklampa med låga och höga balkar, akuta blottare och en termometer. Du kan ta detta på din nyckelring. Detta nödsituation verktyg har en fjäderbelastad stål spike och en vass kniv inrymt i höljet. Det lyser i mörkret för enkel hämtning. Den BodyGard väger 1,5 gram och är 3 inches i längd. Den finns i vikblisterförpackning för $ 29. 99 och i ett fönster tenn för $ 34,99 i oktober 2010.

Life + Gear Akut Auto säkerhetsverktyg

Denna produkt har en super ljusa vita LED ljus, nio nödsituation blinkande LED-lampor, ett bilbälte kutter och fönster spike att bryta bak och rygg fönster. Detta verktyg har en magnetisk bas. Denna produkt är tillgänglig i detaljhandeln, som Walgreens, Walmart och Amazon. com med listpris på $ 14,99 i oktober 2010.


Relaterade artiklar


bilbälte säkerhet i Alabama
kan man köra utan en sidospegel?
hur man parkera en bil i en hiss
hur man bokar din G1 test
om dimljus
hur man bokar dina praktiska körprov online
hur man kör en manuell högerstyrda
Vilka är orsakerna till trafikolyckor?
pollare säkerhet
hur du ställer in en precision husdjur fordon barriär