vanliga problem med Toyotas

vanliga problem med Toyotas

Toyota Motor Company går tillbaka till 1937. Det har sedan dess pågått årtionde efter årtionde att producera tillförlitlig, effektiv och säker fordon. Nackdelen med massproduktion, som innehåller massor av modern teknik, är att biltillverkning sällan går i lås. Många problem och frågor i utvecklingssamarbetet förvandlas till påminner, vilket är fallet med många Toyota modeller tillverkade av 2005 till 2010.

Märkning av utrustning

Ibland problem kommer i form av utrustning skyltar på fordon. År 2010 var ett återkallande ut för mer än 270. 000 Corollas tillverkade av 2005 till 2010. Dessa fordon underlåtit att följa Federal Motor Vehicle Safety Standard nr 110 om fälg och däck urval. Problemet fordon hade inte utrustning etiketter designerar bärförmågan för fordonet.

Hastighetskontroll

Ibland påminner inte äger rum i tusentals, kanske hundratusentals, men i miljontals. Så var fallet med januari 2010 återkallande av mer än 2. 23 miljoner fordon, inklusive Camry, Corolla, Highlander, Sequoia och tundra. Problemet uppstod i gaspedalen, där friktion mellan pedalen och pedalen sensorn bör normalt vara smidig, vilket möjliggör en verklig interaktion mellan de två. Om kondensation inträffade under kallt väder, friktion mellan de två skulle kunna öka, vilket gör pedalen svåra att komprimera och eventuellt pinne.

Bromsar

I augusti 202C ett återkallande under en broms problem i Toyota Corollas och ympris har utfärdats. Vid körning i låga temperaturer kan en potentiell broms fel uppstår. Intaget har många förutsättningar att bli blockeras som en följd av frysning kondens. Detta kan förhindra ett fordon från att stanna i en tillräcklig tid, vilket gör händelse av en krasch mer sannolikt.En annan minns ägde rum i februari 2010 att påverkas 7. 314 Camrys. Den servostyrning slangen var för kort, vilket resulterar i en klyfta mellan däckens tryck slang crimp och bromsen röret. Detta kan leda till bromsen röret potentiellt interfererande med crimp. De perforerade röret kan potentiellt orsaka bromsvätska att läcka, vilket gör att bromsarna mindre funktionella.


Relaterade artiklar


säker körning förfaranden
arizona bogsera dolly regler och föreskrifter
hur man undviker vanliga trafik biljetter annat än fortkörning
om bilbarnstolar
hur du aktiverar en bil larm
Minnesota fönstret färgbrytning lagar
hur man byter jeep nycklar
elbilar och säkerhet
Checklista för en trafiksäkerhetsrevision
vanliga problem med Toyotas