säkert sätt att pumpa ut bensin

säkert sätt att pumpa ut bensin

pumpning av bensin är något som de flesta förare måste göra på regelbunden basis. . Eftersom det är en sådan återkommande syssla, att veta hur man på ett säkert sätt pumpa gas kan komma till hands om och om igen. Det är också bra att veta vad man ska göra i händelse av en gas pumpa nödsituation som visserligen sällsynta, kan inträffa.

Före tankning

Du kan ändra din procedur innan du fyller din bensintank att skära ner på möjligheterna att med en olycka eller spill. Se till att motorn är avstängd innan du börjar pumpa. Inte genererar några statisk elektricitet genom att röra tyget av din plats innan tag i munstycket på gas pump, ger råd Purdue University Cooperative Extension. Kontrollera att bränslepumpen du använder är i funktionsdugligt skick.

Medan Bränslepåfyllning

Rök inte eller använd en mobiltelefon medan bränsle, enligt Edmunds bilplats. Inte bara är dessa verksamheter störande, kan de vara en brandrisk. Fyll inte tanken, vilket kan leda till bränsle stänker på marken. Var uppmärksam på mätaren så att du vet hur mycket du har pumpas. När du är klar, låt pumpen i din bensintank i några sekunder för att se alla av bränslet har släppt. Låt aldrig barn pumpar gas.

Fire

Om brand uppstår medan du pumpa gas, det finns vissa steg du bör lugnt följa. Först och främst, dra inte munstycket ur din bensintank, eftersom detta kan orsaka brand att trappas upp. Om det finns några passagerare i bilen, har dem ur fordonet omedelbart. Tillbaka bort från bilen. Ring för hjälp från en ledsagare vid stationen. Ring 911 eller den lokala brandkåren.


Relaterade artiklar


Hur får GPS trafik uppdateringar?
hur man kör en bil med en tiptronic-växellåda
hur ta reda på hur många poäng jag har på mitt körkort i Florida
Hur kan du få föraren poster i Oregon State?
florida trafik domstolsbeslut
hur man förnya mitt körkort på nätet
med hjälp av radar detektorer
Vilken kraft ger hjul grepp genom att hjälpa dem grepp vägen?
problem med Ford F250 diesel
Skillnaden mellan en klass D & klass e florida körkort