hur man ska tolka en Ford alert däcktryck

hur man ska tolka en Ford alert däcktryck

Alla sena modellen Ford är utrustade med en fabriksinstallerad Tire Pressure Monitoring System (TPMS). Systemet består av ett band lindade runt varje hjul på din bil med en sensor som fästs på bandet. När Ford går snabbare än 20 km /h, kommer en sensor skickar en signal till din instrumentpanel instrumentpanelen om trycket inne i en av dina däck sjunker under den nivå som krävs för driften. Det finns ett par av signaler måste du tolka på Ford Tire Pressure Monitoring System för att förstå hur din ska svara på larm.
1.
Lägg luft dina däck i händelse du får ett lågt däck-tryck alert som tänds och förblir tänd utan att blinka. Om registreringen tänds och lyser, betyder det att däcktrycket har sjunkit under fabrik rekommendationer för ditt fordon. Du bör kontrollera varje däck s påtryckningar för att kontrollera, lägg sedan till luft reinflate däcket till rekommendationerna anges på däcksidan. Korrekt däcksdimension och tryck noteras även på en etikett inuti en av dina Fords dörrposter eller på själva dörren.
2.
Ta bilen till en Ford återförsäljare om du får ett blinkande varning som varar i ungefär en minut, lyser sedan och håller kontinuerligt därefter. Detta innebär att en av dina däck sensorer är felaktig och måste bytas ut.
3.
Ta bilen till en Ford återförsäljare om du får ett normalt lågt däck-tryck varning och du hittar efter kontroll dina däck att trycket inte är låg. Detta kommer också att innebära att något är fel med TPMS. Återförsäljaren kommer att behöva ansluta ett diagnostiskt verktyg för att bekräfta problemet innan korrigerande åtgärder kan vidtas.


Relaterade artiklar


trafiksäkerhet för sopbilar
Hur får man en varning i stället för en biljett
är bromsklossar bra eller dåligt?
hur man beräknar fordonets värdeminskning från skada
sydaustraliensisk lagar som gäller körning utan körkort
hur du visar försäkring poäng
Hur går jag Ferrari körskola?
idéer om vad man ska göra under tiden i en trafikstockning
hur man kör en manuell 5-växlad
pollare säkerhet