hur man sätter slirskydd på ett fordon

hur man sätter slirskydd på ett fordon

Din säkerhet, körning, beror på din förmåga att manövrera på vägen och styra din bil. Under dåligt väder, såsom snö, is, slask, kraftiga vindar och regn, kan vägarna bli slick, och dina däck tappar fästet. Vissa vägar, som branta stigningar eller minskar och blåsigt bergsvägar, bli farligt att korsa vid dåligt väder och kräver att du installerar slirskydd på bilen för din säkerhet. Lär dig att installera slirskydd innan du behöver dem för det sista du vill är att vara fast i snön läsa anvisningarna i den bitande kölden.
1.
Parkera bilen på en plan yta. Dra åt parkeringsbromsen och ställa bilen i parken.
2.
Ta slirskydd ur förpackningen och reda ut de länkar, som slutar som en loop kedja. Läs instruktionerna för alla tips. Placera kedjor av dina två framhjulen.
3.
Placera kedjan på toppen av den främre förarsidan däck. Arbetet kedjan ner framsidan av hjulet, hålla sig till samma avsnitt av däck tills du nå marken. Arbetet kedjan ner på baksidan sidan av däcket till marken. Ungefär en fjärdedel av kedjan inte kommer att vara runt däcket.
4.
Knäböj med passagerarplatsen fram däcket. Upprepa proceduren tills kedjan är tre fjärdedelar runt däcket. Starta bilen och flytta den en kort sträcka. Park och dra åt parkeringsbromsen.
5.
Placera den återstående kedjan över främre föraren däcket. Spänn kedjan med hjälp av en närmare koppling. Upprepa med den främre passagerarsätet däcket. Kom tillbaka i bilen och köra några meter för att säkerställa att kedjorna sitter ordentligt fast.

tips och varningar


 • Installera på bakhjulen om din bil är bakhjulsdriven.
 • Installera på alla fyra hjulen för extremt oväder villkor.
 • Dra åt kedjor för maximal nytta.
 • Placera kedjor på rätt däck.


 • Relaterade artiklar


  säkerhet säkerhetsbälten
  bilolycka säkerhet
  chevy vårdagjämningen värmare problem
  hur man kör med dubbade vinterdäck
  nödsituation auto verktyg
  trafiksäkerhet lagar
  Är det lagligt att köra med vänster fot?
  rensar en DUI från DMV register
  hur man rapporterar osäkra fordon i New Jersey
  hur man ersätta skadade va registreringsskyltar